İş yaptirmaya gelince sıkıntı tabii ki. Kendim imkanim var elim alet tutuyor her ne kadar az ekipmanim olsa da. Tamirciler telefoncular gozu dönmüş resmen.

Cihaz Türkiye yenilenmis cihazi olarak geciyor IMEI sorgulamasinda. Fatura kutu falan yok zaten.

O zaman dediğim gibi alabilirsiniz. EMUI de çok üzmez.

Annemde Mate 20 Lite var gayet hoş bir arayuzu var. Cihaz eski olmasina ragmen guncellemesi bitmesine ragmen büyük bir arayuz degisikligi yapacak guncelleme getirdiler.

Bende eski EMUI'ler kullandım :D en iyi Çin arayüzüne sahipti bana kalırsa. Şu an HarmonyOS ile bence en iyi Çin yazılımı.

EMUI zamanına göre fena değildi. En iyi Çin yazılımlarından biri diyebilirim. Tabii konu sahibine kalmış.
Ben P10'un son sürümüne göre demiştim. P30 Pro'nun sün sürümünde bayağı değişmiş. Şu anki yazılımına yakın. Haklısınız, ben fazla eskiyi düşünmüşüm.

Son düzenleme:
Ben P10'un son sürümüne göre demiştim. P30 Pro'nun sün sürümünde bayağı değişmiş. Şu anki yazılımı yakın. Haklısınız, ben fazla eskiyi düşünmüşüm.

Ben de eski sürümü kullandım ama o zamanlarda fena değildi bence. Şu an yeni hali daha iyi kesinlikle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de eski sürümü kullandım ama o zamanlarda fena değildi bence. Şu an yeni hali daha iyi kesinlikle.

Yani benim dediğim şey bloatware dolu olması, buglı olması gibinden bir şey değil. Arayüzünü hiç beğenmemiştim. Yanlış anlaşılmayayım diye söylüyorum.

Yenilenmis diye hemen hayir demeye sazan gibi atlamis olabilirsiniz 😃
Cihazin fiyati 3.500 TL ve kozmetigi ekrani hoş duruyor. Parmak izi ve mikrofonu bozulmuş da kendim yaparim onlari. İdareten kullanilacak. Sonrasında yedek telefon olmaya hak kazanacak. Huawei arayuzunu begeniyorum ve de Google olan son Huawei serisi mi diyeyim bir şeyi oluyor işte. Oyle olmasi da guzel.

Cihaz hoparlorde konusurken sorun yapmiyormus. Hangi seyi bozuk bunun sizce?
Ekranında bir oynama olabilir, başka görünmeyen sıkıntıları olabilir. 3.500TL için yedek telefon olabilir ama fazlası değildir.

Ekranında bir oynama olabilir, başka görünmeyen sıkıntıları olabilir. 3.500TL için yedek telefon olabilir ama fazlası değildir.

Param Güvende ile sipariş ettim. Gelsin incelerim olmadı geri gonderirim. Saticinin tecrubesi varmis telefonu Param Güvende ile satmış, alici ise cihazi pert edip 14. gunde iade etmiş. 😃
Komisyon dahil 3727TL oldu. Parca masrafi 600TL bana bu cihaz 4300TL ediyor.
Ekran çok önemli eğer sorun varsa iade edeceğim kesinlikle.

"Sazan gibi atlamak" diyorsun. Sorunun cevabını da kendinde biliyorsun. O zaman al ve dene, ne diyelim? Cihaz, bir yılı doldurmadan da yardım konusunu açarsın.

Espri ile dedim. Sizleri hor gormek icin falan degil. Ben olsam basligi gordugum kadariyla alinmaz demeyi dusunurdum konuya girinceye kadar. Yanlış anlasildiysam kusuruma bakmayin. Fikirlerinizi almak onemli benim icin. O kısmı da sileyim madem boyle bir anlamda da anlasilabiliyorsa. Hayatimda kendimden, secimlerimden yuzde yuz emin olmam. Cogu zaman bilmedigim seyler de cikabiliyor. Sizlere sorma sebebim ise tecrubelerinizi almakti. Herkes dusunur bir fikri vardir illaki ama tecrubeleri oldugu yerden kazanamaz ki. Ben de alip kullanacagim o cihazi tecrube edinecegim. Daha yasim 16. Gidilecek görülecek cok yol var. Genel konusarak bu konuyu da icine alacak sekilde bir aciklama yaptim. Yasadiklarim kadariyla konusabiliyorum sonucta.

@8895, yenilenmiş cihazların adı belli. Ne olduğu belli olmayan parçalardan yenileme işlemi yapılıyor. Cihazın her parçasında sorun çıkabiliyor. Bir tanıdığıma da kaç kere yenilenmiş telefon alma dedim, gitti yenilenmiş telefon aldı 12 ay taksitle. Daha cihazın taksidi bitmeden bataryasında sorun çıktı, batarya sorunundan 2 hafta sonra bu sefer de ekranı sorun çıkardı. 1 ay sonra da tamamen telefon bozuldu, bir daha da açılmadı. 3500 TL'ye alacağınız cihazdan da çok da hayır beklememek gerekir.