Ani verirseniz sarkma olur, zaten sarkma olmaması için derinin arasına kasla dolduracaksınız. Eğer 10kg-15kg verecekseniz sarkma olma ihtimali var, ağırlıklı antrenman ile sağlıklı olabilir. Riski almanızı pek tavsiye etmem.
Salonda hoca fitness programı da verecek zaten, onları yapsam kardiyo ile beraber sarkma olmaz değil mi hocam? Fitness+ kardiyo ile 3 ay da sağlıklı bir şekilde 10-15 kg vermek mümkün mü?

Salonda hoca fitness programı da verecek zaten, onları yapsam kardiyo ile beraber sarkma olmaz değil mi hocam? Fitness+ kardiyo ile 3 ay da sağlıklı bir şekilde 10-15 kg vermek mümkün mü?
Mümkün hocam, disiplin ile her şey olur. 3 ayda olmasa da 4 ayında rahat veririsiniz. Sarkma sorunu yaşamazsınız, 3-4 ay da 10-15kg vermek ideal.

3 aydır gidiyorum diyeti arada bozduğum oldu ağırlık kardiyo karışık giriyorum 12 kilo verdim istesem dahada cok verirdimde sağlıksız geldiği için beni tatmin etti sende sıkı bir diyet ile gidersen hedeflediğin kilolara inersin sarkma yaparmı ona bişey diyemiyorum.

3 aydır gidiyorum diyeti arada bozduğum oldu ağırlık kardiyo karışık giriyorum 12 kilo verdim istesem dahada cok verirdimde sağlıksız geldiği için beni tatmin etti sende sıkı bir diyet ile gidersen hedeflediğin kilolara inersin sarkma yaparmı ona bişey diyemiyorum.
valla 1.85 birine göre kilomun olması gereken ideal rakam 80-85. benim 30 kilo vermem lazım. Muhtemelen 6 aya anca istediğim forma gelirim. Şu an hedefim 100'ün altına inmek.