Emre Human

Üstün
2 fotoğraf arasında yaklaşık 3 ay var. Sizce nasıl zayıf gördüğünüz bir yer var mı? Sırt antrenmanı 3 hareketten oluşuyor bu arada. İlk lat pulldown atıyorum, ardından cable row atıp normal bar ile row atıyorum. Bunlar 3 setten oluşuyor en sonuna da çerezlik 2 set esnetme atıp bitiriyorum antrenmanı. Ekstra ekleyebileceğim bir şey var mı yoksa iyi mi?

Ekran görüntüsü 2025-09-28 092536.webp

Ekran görüntüsü 2025-09-28 092547.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Vücut yorumu yapacak kadar bilgili değilim. Programda bilek(önkol) ve boyun yoktur büyük ihtimal bunlar önemsenmiyor ama vücudunuza bayağı doluluk katıyor, ekleme yapabilirsiniz. Bileşik hareketlerde başlangıçta girilebilir barfiks pull up vs katkısını görürsünüz.

Vücut yorumu yapacak kadar bilgili değilim. Programda bilek(önkol) ve boyun yoktur büyük ihtimal bunlar önemsenmiyor ama vücudunuza bayağı doluluk katıyor, ekleme yapabilirsiniz. Bileşik hareketlerde başlangıçta girilebilir barfiks pull up vs katkısını görürsünüz.
Bilek aslında çalışıyorum her biceps gününün sonuna koyuyorum da bu sırt pozlamasında iyi çıkmıyor. İç kısmı falan iyi aslında dış kısmına odaklanmam lazım sanırım. Trapeze gelirsek ne yalan söyleyeyim çalışmıyorum evet. Arada kafam esince çalışıyorum o kadar. Ağır girmem gerekiyor ağır girince de elimin nasırları açılıyor rahatsız ediyor açıkçası. Elimi havluya sarıp deneyeceğim bakalım.

Güzel bir gelişme bence. İnterneti iğneli balonlara kanmayın. Doğal vücut geliştirme yavaş ve kalıcı olur. İleride sporu bıraksanız bile kas hafızası sayesinde geri dönebilirsiniz.

Alttaki fotoğrafta parlaklıkla oynama var gibi. Orijinal hali olduğuna emin misin ikinci fotoğrafın?