Detaylar
Kim cevapladı?Alacağım saat 30Hz. Epeyde herkes 30Hz olmasını eleştirmiş. Saatle oyun oynama gibi bir amacım yok. Müzik, uyku, kalori vb. şeyleri kontrol edeceğim.
Alacağım saat; Huawei fit 2.
Hangi telefonu kullanıyorsunuz bu arada ona göre saat önereceğim.
seeraddar
Yetkin
Hangi telefonu kullanıyorsunuz bu arada ona göre saat önereceğim.
Redmi 12 Pro 5G kullanıyorum, saate müzik depolama olması şart. Okulda müzik dinleyeceğim, malum kamerası olan her şeye laf ediyorlar.
- Makaleler
- 4
Parmak kadar ekranda 60 Hz olmasa ne olur, Fit 2'nin ciktigi donemde zaten cogu model oyle idi, kimse sikayet etmiyordu.
Alinabilir ama sifir fiyatindan degil tabii, 2. el piyasasinda cok daha uyguna ilanlar var. 2. el tercih etmem derseniz ona bir sey diyemem.
Alinabilir ama sifir fiyatindan degil tabii, 2. el piyasasinda cok daha uyguna ilanlar var. 2. el tercih etmem derseniz ona bir sey diyemem.
seeraddar
Yetkin
Parmak kadar ekranda 60 Hz olmasa ne olur, fit 2'nin ciktigi donemde zaten cogu model oyle idi, kimse sikayet etmiyordu.
Alinabilir ama sifir fiyatindan degil tabii.
2.500 TL gibi bir fiyata alacağım. Yaşadığım şehirde bu tür ürünlerin 2. eli pek bulunmuyor. Sahibinden üzerinde satış yapanlarda genelde Param Güvende ile gönderim yapmıyorlar. 0 dışında nasıl alacağım? Açıkçası ikinci el pek güven vermiyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 4
@seeraddar, mesajima ekleme yapmistim tam o sira, imkaniniz yoksa sifir da alinabilir.
2.500 TL gibi bir fiyata alacağım. Yaşadığım şehirde bu tür ürünlerin 2. eli pek bulunmuyor. Sahibinden üzerinde satış yapanlarda genelde Param Güvende ile gönderim yapmıyorlar. 0 dışında nasıl alacağım? Açıkçası ikinci el pek güven vermiyor.
Xiaomi'nin müzikli saatlerine bakın bence daha iyi.
seeraddar
Yetkin
Link atma şansınız var mıdır?Xiaomi'nin müzikli saatlerine bakın bence daha iyi.
Hemen atıyorum.
Xiaomi Heyplus GTR bunu buldum bir tek bu da biraz kaba gözüküyor ama var normalde minik kibar ama Türkiye'ye gelmemiş.
seeraddar
Yetkin
Hemen atıyorum.
Xiaomi Heyplus GTR bunu buldum bir tek bu da biraz kaba gözüküyor ama var normalde minik kibar ama Türkiye'ye gelmemiş.
Depolama alanı 128MB, yoksa buna da bakmıştım.
Son düzenleyen: Moderatör: