Physic
Üstün
Evet. Hesabınızı kontrol etmenizi öneririm. Bağlı olduğu üyelikler vs. bu istekler durmuyor 2FA doğrulamayı da etkinleştirin.
Evet. Hesabınızı kontrol etmenizi öneririm. Bağlı olduğu üyelikler vs. bu istekler durmuyor 2FA doğrulamayı da etkinleştirin.
Hocam burada hesap bu cihazdan bağlantı kesilecek gibi bir şey yazmıyor.
Bağlantısı kesilecektir. Orada belirtmemişler ama.
Benim hesaba girmeyi hiç denememişler. O kısım boş olduğu için yüklenmiyormuş. Tekrar deneyince fark ettim. Birkaç şey daha ayarladım. Ben bile girerken zorlanıyorum artık.
Hiçbir Microsoft hesabım yok bildiğim kadarıyla olsa da önemsiz hesaplardır tahminimce ama genede uyarı için teşekkür.Microsoft hesaplarınızı kontrol edin. Eylül ayında yapılan Microsoft data sızıntısı sizi de etkilemiş olabilir. Hesaplarınıza yüzlerce giriş denemesi alıyor olabilirsiniz. Genelde bunları Microsoft engellese de hesabınıza giriş yapma ihtimalleri bulunmaktadır. Sızıntı Eylül ayında yapılmış olsa da şu an hala ben ve arkadaşlarım belki de siz yüzlerce giriş denemesine maruz kalıyor olabilirsiniz.
Sızıntı haber kaynağı: 38TB of data accidentally exposed by Microsoft AI researchers | Wiz Blog