i5 7500F 75
Yetkin
@erdym, nem kurutma makinesine atsam bir çözüm olmaz mı?
Sizin işiniz yazıcıyı entegre etmek için çok uygun. Ben bunu çok düşündüm, kendi işime nasıl entegre ederim diye bir şey bulamadım. Bulduğum şeyler de çok kârlı değil ve zaman istiyor.
Şu anda şehir dışındayım, deneme şansım yok ama umarım iyi kötü kullanılabilir durumdadır.Dediğim gibi işine yarayan için çok iyi bir şey ne kalıp derdi yok ne büyük bütçeli riskler sadece birkaç plastik atık.
Olay sadece nem ile bitmiyor pla bir kere bayatladıysa baskı sonuçları çok kötü ve çıkıntılı çıkmaya başlar. Filament elinle büktüğün de bükülmek yerine direk çıt çıt kırılıyorsa muhtemelen artık çok bir işine yaramaz.
Şu anda şehir dışındayım, deneme şansım yok ama umarım iyi kötü kullanılabilir durumdadır.
Nem doğrudan yapısını bozuyor ama sağlamlık gerektirmeyen parçalarda kullanılabilir gibi muhtemelen. Ben hala hangi yazıcıyı alsam ona karar veremedim. Bugün bankaya gittim, biraz uğraştım ve Halkbank'tan kredi kartı sonunda çıkartabildim. A1 Combo alırsam 1500 TL puan verip 6 taksite bölecek.En kötü toparlar basit işlerinde kullanırsın nem kurutma işlemiyle falan bir nebze toparlanabiliyor ama Pla'nın yaşlanabildiği de bir gerçek sonuçta biyobazlı plastik.