Bütçe
60.000 TL
@talongod son zamanlarda markaya bakış açım değişti. Umarım sizi mesajınızda yüzüstü bırakmadım. Keza bana çok yardımcı olmuştunuz:')

Hiç önemli değil, sorununuz vardı yardımcı oldum; ne mutlu bana. Ayrıca mesajımda yüzüstü bırakmadınız. Ben servisin devamlı problemleri çözmeye çalıştığını anlatmıştım, siz de onu doğruladınız. Sonuçta GameGaraj Türkiye yerelinde bir marka. Çok popüler oldu gerek forumlar gerek kanallar sayesinde. GameGaraj'da bu kadar beklemiyordu, eminim.

Servisi kötü maalesef. Sürdükleri macunlar insanı delirtir. Bakım için bir bilgisayarcı bulmak lazım hatta şart. Sorun çıkarsa pc' de ilerde , fiyat bile biçebilir bdh bu.
Servis konusuna genel bakmak lazım hocam, her servis sıkıntı yaşatabiliyor. Mesela GameGaraj size iyi hizmet verirken diğere kötü vermiş. Aynısı Lenovo içinde geçerli.

Servis konusuna genel bakmak lazım hocam, her servis sıkıntı yaşatabiliyor. Mesela GameGaraj size iyi hizmet verirken diğere kötü vermiş. Aynısı Lenovo içinde geçerli.

Servisin kullandığı malzemeler ve süreci diğerlerine nazaran çok kötü ve uzun sürüyor. Ankara şubesinde yaşamıştım. Eski HP Laptop'umda. Anakart 15 günde gelmemişti üstüne bir 15 daha dediler. Çalışan arkadaş tanıdığım. Kalitesiz macun kullanıldığını, cihazın içi açıldığını fark ettikleri gibi fiyat istediklerini söylemişti. 15 günde pump out olan macun sürülüyor. Game garajda teknik bir işlemim olmadı servis hızlı idi sadece gittikten 2 gün içinde iade oldu o kadar. RAM değiştirmek zaten 1 saat en fazla.

Servisi kötü maalesef. Sürdükleri macunlar insanı delirtir. Bakım için bir bilgisayarcı bulmak lazım hatta şart. Sorun çıkarsa PC'de ileride, fiyat bile biçebilir bdh bu.

Thermalright TF7 veya halnziye P17 iş görecektir. Gerçi Türkiye'de P16 var şu an, distributor P17 henüz getirmedi.