İlk 12 tam.

TYT geometri var fakat AYT geometride 0'ım.
Geometri varken bu net düşük kusura bakmayın, romantik olamayacağım.
Denemeleri iyi analiz ettiğinizden emin misiniz? Deneme analizlerinizden sonra netlerde genelde artış olur ancak siz hep aynı sularda gitmişsiniz ya da bazen tam düşük bazen ise 2-3 net arttırmışsınız.

Günlük problem takviyesi yapmanızı tavsiye ederim.
Her gün ilk 12 konudan alan denemesi çözün.
TYT Matematikte ön yargınız olabilecek PKO'ya bir gün ayırın ve bu konularla ilgili sorular çözün.
Geometriyi boşlamayın. Sınavı geometri kazandırır. Standart sapma muhabbetinden ötürü.

Fenden havadan 10-15 net kaybediyorsun. Geometri var diyorsun ancak geometri netleri birkaçı hariç düşük. Matematikte düşük. Matematikte en çok nereden boş/yanlış yapıyorsun? Problemler mi yoksa ilk 12 konu mu?p
Problemler, Pkob. Pkob'a dokunamıyorum bile. Bu arada Geo'da katı cisim yok sadece diğerleri de kolay gelince yapıyorum.

345, 3D vdd, Eyüp ve ilaç'tan çözdüm TYT'yi. Arada derede eksikler var. Küme ve Pkob'a dokunmadım. AYT'de ilaç, normal acil, apotemi trigonometri ve 3D vdd çözdüm. Tabii arada derede eksikler var. Şu an türevdeyim.

AYT güzel ilerlemiş. Yanlışım yoksa AYT matematik netleriniz 20'lerdeydi değil mi? TYT'de zaman mı yetiştiremiyorsunuz? Tekli branş çözünce matematik kaç net geliyor?

AYT güzel ilerlemiş. Yanlışım yoksa AYT matematik netleriniz 20'lerdeydi değil mi? TYT'de zaman mı yetiştiremiyorsunuz? Tekli branş çözünce matematik kaç net geliyor?
Hocam AYT epeydir girmiyorum. Fakat 30 soru üzerinden bakarsak TYT ile hemen hemen aynı. Süre sorunu maalesef var TYT'de. Branşlarda süresiz çözmedim hiç.

Hocam AYT epeydir girmiyorum. Fakat 30 soru üzerinden bakarsak TYT ile hemen hemen aynı. Süre sorunu maalesef var TYT'de. Branşlarda süresiz çözmedim hiç.

Bir sürü soru bankası çözmüşsün. Sorun zaman gibi. Pkob ve kümeleri halledip bol bol deneme çözülmeli TYT için. Süresiz deneme çözme zaten. Mesela 75dk sonra 70dk sonra 65dk gibi adım adım hızlanmaya çalış TYT matematikte. AYT'yi aksatma TYT'yi halledeceğim diye.

Bir sürü soru bankası çözmüşsün. Sorun zaman gibi. Pkob ve kümeleri halledip bol bol deneme çözülmeli TYT için. Süresiz deneme çözme zaten. Mesela 75dk sonra 70dk sonra 65dk gibi adım adım hızlanmaya çalış TYT matematikte. AYT'yi aksatma TYT'yi halledeceğim diye.
Hocam anladığım kadarıyla TYT için başka kitaba ihtiyacım yok değil mi? Orijinal sorular, 1 soruyorumlar falan eksik. Kazanım ve ÖSYM tarzı bitti gibi.

Hocam anladığım kadarıyla TYT için başka kitaba ihtiyacım yok değil mi? Orijinal sorular, 1 soruyorumlar falan eksik. Kazanım ve ÖSYM tarzı bitti gibi.

Anlaşıldı şimdi durum. Şu an ben şahsen çözmezdim 4 ay kala. Önceden çözseydin iyi olurdu ancak. Ben olsaydım TYT'den sadece eksik konuların orijinal sorularını çözerdim sonrası Full genel deneme ve branş denemesi atardım.