63.000 TL'ye bilgisayar toplama tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan IbrahimB
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 417
  • Etiketler Etiketler
    bilgisayar
Bütçe
63.000 TL
Bilgisayar acil lazım, 5070 in çıkmayacağını düşünürsek ne için para verilmez mesela?
Giriş seviyesi olan A anakart olmaz bu bütçe ile aynı paraya B seviye anakart alınıyor. İşlemcinin sıfır fiyatı 6500, aynı seviyede olan Galax 4070 super 25k, 4k'ya soğutucu almak gereksiz.

Bilgisayar acil lazım, 5070 in çıkmayacağını düşünürsek ne için para verilmez mesela?
5070 ve 5070 Ti şubat ayı içerisinde satışa çıkacak diye biliyorum.
Bu İncehesap'dan topladığınız sistemin fiyatı çok kazık, ben 3 ay önce Gaming.Gen'den 52 bin liraya 4070 Ti Super 7500F hazır sistem aldım.
5070/Ti çıkmasını beklemek daha mantıklı, çünkü şuan fiyat olarak avantajlı hazır sistem yok.

5070 ve 5070 Ti şubat ayı içerisinde satışa çıkacak diye biliyorum.
Bu İncehesap'dan topladığınız sistemin fiyatı çok kazık, ben 3 ay önce Gaming.Gen'den 52 bin liraya 4070 Ti Super 7500F hazır sistem aldım.
5070/Ti çıkmasını beklemek daha mantıklı, çünkü şuan fiyat olarak avantajlı hazır sistem yok.
O sistem bir ara GameGaraj da 47-48K ya alınabiliyordu. Tabii içinde ki bileşenlerin kalitesi değişiklik gösterebilir.

O sistem bir ara GameGaraj da 47-48K ya alınabiliyordu. Tabii içinde ki bileşenlerin kalitesi değişiklik gösterebilir.
Bu ülke de "Bir ara fiyatı şöyleydi" gibi yorumlarda bulunmak çok akıllı insan işi değil, güncel olarak durum ne ise konu sahibinin isteği yönünde faydalı bilgiler vermek daha iyi olacaktır.

Bu ülke de "Bir ara fiyatı şöyleydi" gibi yorumlarda bulunmak çok akıllı insan işi değil, güncel olarak durum ne ise konu sahibinin isteği yönünde faydalı bilgiler vermek daha iyi olacaktır.
Gördüğümü söyledim, yani bunda konu dışı bir mesaj verme gibi bir amacım yoktu. Kasten yapmadım yani.

Konu sahibi arkadaş ise RTX 50xx serisini bekleyebilir. Bu ay satışa çıkacaktır diye düşünüyorum.

Geri
Yukarı Alt