Deneyin hocam.

Pinlerin yamulması zor LGA soket çünkü ama imkansız değil işlemciyi yerleştirirkenmi oldu?
Hocam bu profil sizin midir, gerçekten ağzım açık kaldı. NZXT anakartında hem de, bravo

@Bandırmalı1965 Size 6600 c24 yakışır gibi duruyor o halde.

Deneyin hocam.

Pinlerin yamulması zor LGA soket çünkü ama imkansız değil işlemciyi yerleştirirkenmi oldu?
@Ünsal İçmez konuya bakarsa onun da ağzı açık kalacaktır herhalde.

@Bandırmalı1965 Hocam size 2233 fclk + 6600 c24 iyi gitmez mi, NZXT anakart nasıl tavsiye ediyor musunuz @Ünsal İçmez anakart ihtiyacı var.

vddio 1.2 misc 1.2 mi? O kısmı merak ettim ekstra.

Son düzenleme:
@11115 hocam X670e Tomahawk anakartım geçtigimiz ay servise gitti ve yamulan pinler değişti tam da bellek kontrolcüsüne denk gelen pinler yamulmuştu servisten aldım her zamanki gibi 6400MHz 28CL ayarlarımı yaptım taş gibi olan stabilite bir anda kayboldu muhtemelen bellek kontrolcüsüne giden pinlerin sinyalinden kaynaklı öyle yorumladım. Sorum şu referans olması adına bana paylaşabilecegeniz 6200MHz 26CL veya 6000MHz 26CL gdm kapalı zamanlamalarınız var mı G.Skill 6000MHz 28CL royal kit mevcut 7800X3D ile kullanıyorum bu bellek kontrolcü sorununu 6400MHz sınırlarına çıkmayarak düzeltebilecegime inanıyorum dediğim gibi referans olması adına 6000MHz-26CL zen timing değerleriniz refarans olarak varsa denemek istiyorum. İyi günler dilerim.

Elbette.

1762072661488.webp

Gdm kapalı kullanmıyorum. Ancak bu zamanlamalar genelde gdm kapalı ikende kullanılabiliyor. Voltajlar da gdm kapalı için uygun. VSOC 1.25 yapılabilir belki.

Hocam ben Reddit'ten buldum zen Timings'i benim anakart çöp bir laptop anakartı daha hayatımda hiç kullanmadım NZXT anakart.
2223FCLK çok zorki hocam 2000 sonrası ölüm bölgesi zaten piyango şansı lazım.
Üstüne 6600 C24 çok zor.

Hocam bu profil sizin midir, gerçekten ağzım açık kaldı. NZXT anakartında hem de, bravo.

@Bandırmalı1965 size 6600 C24 yakışır gibi duruyor o halde.

@Ünsal İçmez konuya bakarsa onun da ağzı açık kalacaktır herhalde.

@Bandırmalı1965 hocam size 2233 FCLK + 6600 C24 iyi gitmez mi, NZXT anakart nasıl tavsiye ediyor musunuz @Ünsal İçmez anakart ihtiyacı var.

Vddio 1.2 misc 1.2 mi? O kısmı merak ettim ekstra.