- Makaleler
- 1
Pin değişimi nasıl yapmışlar ya yamulan pin düzeltilir ya da soket külliyen değişmesi lazım, @deadfellow bu konuda daha net bilgi verecektir.Hocam yamulduğunu fark etmeden önce pc dual channel boot yapmıyordu A1 de tek başına boot yapıyordu ardından ögrendim ki yamulmuş servis kaydında öyle yazıyordu ama saatlerce bakmama rağmen egrilik görememiştim servise göndermeden önce
Tam olarak şu şekildeydi pc tamamen söktüm temizledim topladım boot olmadı single channel çalıştırınca boot oldu ardından servise gönderdim pin değişimi yapıldı dediler hangi pin oldugunu sordum bellek kontrolcüsü oldugunu söylediler
Hocam yamulduğunu fark etmeden önce pc dual channel boot yapmıyordu A1 de tek başına boot yapıyordu ardından ögrendim ki yamulmuş servis kaydında öyle yazıyordu ama saatlerce bakmama rağmen egrilik görememiştim servise göndermeden önce
Tam olarak şu şekildeydi pc tamamen söktüm temizledim topladım boot olmadı single channel çalıştırınca boot oldu ardından servise gönderdim pin değişimi yapıldı dediler hangi pin oldugunu sordum bellek kontrolcüsü oldugunu söylediler
Bu Zen sürümü SS atarsan bakalım 6400'de hangi profilde olduğun burada detaylı görünüyor.