Merhaba,
Türkiye genelinde 8+1 koltuklu minibüs kiralamak için güvenilir bir firma arıyorum.
Tercih ettiğim araçlar Mercedes Vito, Volkswagen Caravelle veya Opel Zafira. Starex kesinlikle istemiyorum.

Kiralama Detayları:
  • Alış Tarihi ve Saati: 11 Eylül 2025, sabah 10:00
  • Teslim Tarihi ve Saati: 15 Eylül 2025, sabah 10:00
  • Kiralama Süresi: 4 gün
  • Sürücü: Tek şoför
  • Araç Modeli: Çok eski modeller istemiyorum, mümkünse yeni veya yakın model araçlar tercih edilir.
En uygun fiyatlı ve güvenilir firmaları öğrenmek istiyorum.
İstanbul veya başka şehirlerdeki kiralama firmalarıyla ilgili deneyimlerinizi, önerdiğiniz firmaları ve fiyat bilgilerini paylaşırsanız sevinirim.
Teşekkürler!

Sadece bu modeller ile yetinmeyin, Hyundai Staria modeli de tercih edilebilecek bir modeldir. Keyifli bir araçtır, tavsiye ederim. Sen merdiven altı diye tabir ettiğimiz, dandik yerleri tercih etmediğin sürece sorun yaşamazsın. Mümkünse kurumsal firmalar dışında tercih etmeyin.

Linkte yer alan firmalar güvenilir ve sağlamdır;

Hepsine baktım, inanır mısın, hiç istediğimiz araçları ve uygun fiyatları bulamadım. Obilet ve Enuygun, hepsinden daha uygun fiyatlı çıktı. Ara ara takip ediyorum. Yukarıdaki siteler de güvenilir; ancak önceden alabildiğimiz biletleri şimdi alamıyoruz. Almancılar gibiler sağ olsun, istediğimiz zamana minibüs bulamıyoruz. Ülkede bize hizmet eden bir şey kalmamış. Bahsettiğim siteler gibi yapılar, gerçekten insanın başına gelmiş en mükemmel şeyler olabilir.

Hepsine baktım, inanır mısın, hiç istediğimiz araçları ve uygun fiyatları bulamadım. oBilet ve enuygun, hepsinden daha uygun fiyatlı çıktı. Ara ara takip ediyorum. Yukarıdaki siteler de güvenilir; ancak önceden alabildiğimiz biletleri şimdi alamıyoruz. Almancılar gibiler sağ olsun, istediğimiz zamana minibüs bulamıyoruz. Ülkede bize hizmet eden bir şey kalmamış. Bahsettiğim siteler gibi yapılar, gerçekten insanın başına gelmiş en mükemmel şeyler olabilir.

oBilet iyi firmadır, oda olur. Şimdi kalitesiz bir yerden kiralarsın, araba sıkıntılı çıkar. Geçmediğin yerlerden, geçtin diye ceza üstüne yıkmaya çalışırlar. Araba da çizik görürler, sen çizmişsin derler. Say say bitmez. Araba kiralamada, ucuza kaçmayın.

oBilet iyi firmadır, oda olur. Şimdi kalitesiz bir yerden kiralarsın, araba sıkıntılı çıkar. Geçmediğin yerlerden, geçtin diye ceza üstüne yıkmaya çalışırlar. Araba da çizik görürler, sen çizmişsin derler. Say say bitmez. Araba kiralamada, ucuza kaçmayın.
Kulağıma küpe olsun.
İnşallah takip ettiğim süreçte o vakte kadar karar vereceğim.