İyi Sosyaller. Sırasıyla tek tek sistem diziyorum, hazır almak istemiyorum. Öncelikle bütçem 80-90k olacak. Başrolde AMD 7800X3D, RX 9070 XT. Bunun için bir kasa seçtim, Power içinde. Anakart ve diğer kalan parçalara var mı tavsiye edebileceğiniz? Seçtiğim kasa PSU 80+Gold.
Hocam anakart çok tavsiye edenler olmuş eyvallah ramlarde güzel RGB olursa tabii daha güzel olur M.2 tamam başka tavsiyeleriniz var mı kasa ve güç kaynağı attığım linkte alınır mı? Ne dersiniz özellikle merak ediyorum.
Hocam anakart çok tavsiye edenler olmuş eyvallah ramlarde güzel RGB olursa tabii daha güzel olur M.2 tamam başka tavsiyeleriniz var mı kasa ve güç kaynağı attığım linkte alınır mı? Ne dersiniz özellikle merak ediyorum.
CL36 + Kingston, bilinmezliğin vücut bulmuş hali. @RedBuLL, XPG'nin RGB RAM'leri var fakat Hynix M-die, Patriot A-die çıkıyorken bence buradan feragat edin.
CL36 + Kingston, bilinmezliğin vücut bulmuş hali. @RedBuLL, XPG'nin RGB RAM'leri var fakat Hynix m-die, Patriot a-die çıkıyorken bence buradan feragat edin.
Hocam linkte attım kasada 850 PSU mevcut iyi değil mi alma mı diyorsunuz. Eğer bunu al diyorsanız ekstradan PSU olmayan kasa lazım olacak çünkü bendeki attım iyi değil o vakit.