Bütçe
500.000-800.000TL
Bu dönemde bu rakamlara sıfır bir araç çok zor. O sebeple tuttuğunuzu kâr olarak saymak lazım. Belki işini görebilir birilerinin.
Elbet ki çok iş görür ama arkadaşlar aile arabası olarak da kullanacakları için sırf sıfır diye boş Fiorino almaları çok mantıklı olmaz. Memnun kalmazlar.

O kadar yazdım yanlışlıkla siteyi kapattım hepsi boşa gitti.
Kışın müzisyenlik için( org saz falan taşıma işleri), yazın sıklıkla İstanbul-Yalova yapıyoruz. Köpük makarna, bikini, şapka, can simidi vb. deniz ürünleri getir-götür için ticari dedim. Caddy arkadaşımda vardı gerçekten güzel araba. Aralarından en çok Ford'u beğendim. Bu ikisini düşüneceğim. Peki bu fiyata aile arabası neler var? Ticari olmadan. Bir arkadaşım 2010-2013 Nissan qashqai+2 önerdi. Tasarımı beğendim ama aracı tanımadığım için bir şey diyemem. Hem de bagaj ufak bize. Normal aile aracı olarak alınabilir mi? Yük taşıma olarak düşünmeden.

Bazılarında şanzıman sıkıntı deniliyor Qashqai'de.

Son düzenleme:
Kışın müzisyenlik için( org saz falan taşıma işleri), yazın sıklıkla İstanbul-Yalova yapıyoruz. Köpük makarna, bikini, şapka, can simidi vb. deniz ürünleri getir-götür için ticari dedim. Caddy arkadaşımda vardı gerçekten güzel araba. Aralarından en çok Ford'u beğendim. Bu ikisini düşüneceğim. Peki bu fiyata aile arabası neler var? Ticari olmadan. Bir arkadaşım 2010-2013 Nissan qashqai+2 önerdi. Tasarımı beğendim ama aracı tanımadığım için bir şey diyemem. Hem de bagaj ufak bize. Normal aile aracı olarak alınabilir mi? Yük taşıma olarak düşünmeden.

Eğer temiz ve kilometresi çok yüksek olmayan son kasa Chevrolet Captiva bulursanız tam bir aile arabasıdır. Ben kullanıyorum memnunum 7 koltuklu SUV bir araçtır.

Şu an 2013 Tiguan kullanıyorum ve 1.4TSI hem performanslı hem ekonomik hem de sorunsuz. Manuel olduğundan DSG sorunu da yok.

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...im-şu an-izmir-de-torbali-de-1141881326/detay

O baktığınız eski kasası.. 2012 model olanlara bakmalısınız yeni kasaları daha makyajlı ve daha çok özelliği bulunuyor.

Bunun gibi görünen kasalar ;)
Ayrıca multimedya özelliği koltuk başlıklarında ekranlı olanları düşünebilirsiniz. Benim kullandığım paket bu.

Attığım aracı beğenmediniz herhalde.

Hocam beğendim ama 850 veremeyiz. 800'e vereceklerini sanmam o araçları. Yine şansımı denerim ama biraz daha bakıyorum. Ford, Caddy, Chevrolet ve Volkswagen'e bakıyorum. Bunlardan biri olabilir. Arkadaşımın dediği Nissan qashqai+2'ye de bakacağım.