Alanını bilmiyorum. Matematik temeliniz kötü anladığım kadarıyla. Önce Matematik temelinizi oturtmanız lazım. Onun için kendinize 1-1.5 ay gibi bir süre ayırın. Bıyıklı Matematik Temel Atma + Antrenmanlarla 1 şeklinde gidebilirsiniz. Geometri durumunda da sıfırsanız Geometrininde Antrenmanlarla kitabını alabilirsiniz. Dediğim gibi önce bu 1-1.5 ayda temelinizi oturtun. Bu süre zarfında TYT Fen konularının ilk ünitelerine giriş yapabilirsiniz. Fizik Bilimine Giriş, Kimya Bilimi, Canlıların Ortak Özellikleri vs. EA’sanız Sosyal çalışmalarına başlayabilirsiniz. Hergün düzenli olarak Paragraf çözün. 10’dan başlayın, 15’e 20’ye kadar çıkın. Ben 20 çözüyorum hergün. Sonra temel attıktan sonra kafa dengi bir hoca ile TYT Matematik kampına başlayın. Ben Eyüp B. kullanıyorum. O size ağır gelirse Mert Hoca vs. de izleyebilirsiniz. Orası size kalmış hocam. Kitap olarak Matematiğin İlacı ile TYT formatına girişinizi yapın. Sonrasında 345 çözebilirsiniz. Sonrasında Branş denemelerine geçebilirsiniz. Eğer Matematik temelini atmazsanız Fen kısmında da zorluk çekersiniz. Sayısal olsanız da olmasanız da Matematik temelinizin olması şart.