Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Hocam bu sınava stres atmak için girmiştim. TYT netim 50. Mat 3. Fen netim de 3. Gerisi zaten Türkçe ve sosyal.Marttaki özdrbir ayt fizik netim -0.5 idi.9 ayda her şeyini verdimi kazanırsın. Burda tüm gününü derse vermen lazım saatlerini değil.
Her şeyimi verdiğimden kastınız nedir? Çünkü ben de her şeyimi vermek istiyorum. Cidden... Günüm olmasın dersim olsun istiyorum. İlk başlarda bu mümkün değil biliyorum. Çünkü mevcut sağlıksal durumum ortada ve yeni derse başladım. Yavaş yavaş kademeli artıracağım çalışma süresini.
Sorum şu kısaca: Her şeyimi nasıl verebilirim? Her şeyini vermekten kastınız nedir?
@francisco77, @OnePC, TYT netim 50. Mat 3. Fen 3.
Teşekkür ederim cevabınız için.Birilerinin yaparsın yapamazsın demesini umursamaman gerek. Sana kendi örneğimi sunayım belki kafanda bir fikir oluşur.
20'de liseden mezun oldum, mezun olduğum sene ve ertesi sene sınava çalışmadım ve girmedim. İkinci girmediğim sınav sonrasında çalışmaya başladım ancak lisede de 4 sene boyunca hep devamsızlık yapmıştım ve derslerime çalışmamıştım, zaten üstünden 2 seneye yakın süre geçmişti. Yani bir şey hatırlamıyordum. 1 sene boyunca her gün saatlerce disiplinli bir şekilde çalıştım ve 12k da bir sıralama yaptım, her tıpa olmasa da tıp yazılabilecek bir sıralama. Yani yapılabilir. Zor mu zor ancak yapılabilir.