ABD'ye iltica etmeye karar verdim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Python
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 122
  • Görüntüleme Görüntüleme 5B
  • Etiketler Etiketler
    abd karar
A1 İngilizce ile Amerika'da nasıl anlaşır bir insan? Sürekli telefondan çeviri bir yere kadar.

A1 İngilizce ile Amerika'da nasıl anlaşır bir insan? Sürekli telefondan çeviri bir yere kadar.

İngilizce çok kolay bir dil. 2 ayda B1 yapıp Almanca öğreneceğim diye unuttum ama

İngilizce çok kolay bir dil. 2 ayda B1 yapıp Almanca öğreneceğim diye unuttum ama
Kolay olmasını söylemiyorum, adam A1 bile olmayan İngilizce ile yurtdışına gidip sürekli telefondan çeviri ile anlaşıyorsa bu yorucudur.

Kolay olmasını söylemiyorum, adam A1 bile olmayan İngilizce ile yurt dışına gidip sürekli telefondan çeviri ile anlaşıyorsa bu yorucudur.

A1 İngilizce yine iyi, daha Türkçe bile konuşamadan hatta okuma yazma bilmeden 10000 doları bastıran gitti.

Amerika ben gayim diyen herkesi siginmaci kabul etse ulke nufusu 4 milyar olur ne anlatiyorsun sen, hiçbir seyden haberin yok bir de arkadasim gitti diye tatava yapiyorsun.

Sana bir özel muayene yapsınlar da gör. Kampta bir de seni gerçek homoların bölümüne koyarlar Afrikalıların yanına. Yapıyorlarmış böyle şeyler tepkini ölçmek için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana bir özel muayne yapsınlarda gör. Kampta bir de seni gerçek homoların bölümüne koyarlar afrikalıların yanına. Yapıyorlarmış böyle şeyler tepkini ölçmek için.

O değil de cidden arkadaş gay taklidi yapıyorsa ve ona deseler ki e hadi o zaman kanıtla deseler ne olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…