Herhangi bir sey olmaz. Sicakliklar cok degil zaten. Surekli bu tarz kullanimda olabilecek maksimum sey termal macunun daha hizli kurur ve ic kisim cabuk tozlanir onun da bakimini yaparsin. Ozellikle ekran karti ve islemci ciplerinin bu tarz durumlarda kendi kendine bozulmasi cok cok zor.

Isınma sorunu yaşamıyorsanız bir şey olmaz; hatta overclock yapıp gene ısınma sorunu yoksa da sorun olmaz. Benim tavsiyem, 65-70 CPU sıcaklığı üstüne fazla çıkmanızı önermem.

Herkes farklı farklı şeyler demiş. Arkadaşlar bilgisayarların teknolojik ömrü fiziksel ömründen kısadır. Yani sen o laptopu düzenli olarak yükte kullansan bile ilk olarak teknolojik ömrü biter, eskir ve değiştirilmesi gerekir. Laptop parçaları 100 dereceyi aşkın değerlerde saatlerce çalıştırarak test edilir. Risk oluşturma ihtimali olan derecelere geldiği zaman otomatik kapanır. Bataryalar ise dolu olduğunda zaten güç bypass edilip direkt sisteme verilir yani batarya çıkarmaya da gerek yoktur. Isınmada ise rahatsız olacağınız tek nokta yüksek ısılarda sistemin kendini kısması ve performansının azalması olur ama sisteme bir zararı olmaz.

Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

İnsan mı bu ağır şartlarda çalışınca sağlığını etkilesin. :D

Sıcaklığa dikkat etmene gerek yok, laptop çok ısınırsa zaten kendini kapatıyor.

Bataryayı çıkarmanıza da gerek yok 2000 lerde mi yaşıyoruz? Pil %100’e ulaştığında şarj almayı keser prizden beslenir cihazlar.

Bataryayı çıkarmanıza da gerek yok 2000 lerde mi yaşıyoruz? Pil %100’e ulaştığında şarj almayı keser prizden beslenir cihazlar.
Yüzyıl olarak soruyorsanız evet, hala 2000'lerdeyiz. %100 olduğu zaman şarj almayı kesecek tabii ki, sonra her ufak azalmada tekrar dolduracak. Ben henüz bu şekilde perte çıkmayan laptop bataryası görmedim.