Bu 20 dakika sürede yeni bir yabancı dil öğrenebilir, ders çalışabilir veya bir projeyle ilgilenebilir. Hatta kendisi için bile vakit ayırabilir. Neden varlığı kanıtlanmamış bir şey için vaktini boşa harcasın ve insanlara boyun eğsin? Din sözde kişinin tercihiydi ama herkes zorluyor. Günde 20 dakika ile 365 günde 7300 dakika vakit harcamış oluyorsunuz. Bu da yaklaşık 121 saat ediyor. 121 saatinizi boşa harcıyorsanız sonsuz yaşamanın bir yolunu bulmuş olmalısınız.

Objektif olursak yapacak pek bir şey yok gibi duruyor. Maddi anlamda özgürlük kazanana kadar dediklerini yapıyor(muş) gibi yapmaktan başka seçenek yok. Aileniz sizi dinleyen birisiyse bu durumu açıkça konuşun, yoksa "muş" gibi yapmaya devam edin bir süre.

Bu çok yanlış bir şey olsa da; Türk aile yapısını bilenler bilir genel olarak. Kolaylıklar diliyorum.

Bu 20 dakika sürede yeni bir yabancı dil öğrenebilir, ders çalışabilir veya bir projeyle ilgilenebilir. Hatta kendisi için bile vakit ayırabilir. Neden varlığı kanıtlanmamış bir şey için vaktini boşa harcasın ve insanlara boyun eğsin? Din sözde kişinin tercihiydi ama herkes zorluyor. Günde 20 dakika ile 365 günde 7300 dakika vakit harcamış oluyorsunuz. Bu da yaklaşık 121 saat ediyor. 121 saatinizi boşa harcıyorsanız sonsuz yaşamanın bir yolunu bulmuş olmalısınız.
Diğer 20 dakikada da yabancı dilini öğrenir, bana itiraz yapmayın arkadaşlar. Fikirlerinizi sormuyorum, ben fikrimi söyledim konuyu kapattım. Ne yapıyorsanız yapın, nasihatlerinizi de konu sahibine yapın, bana değil. Ben o işlerden geçeli çok oldu.

Ortadoğu da yaşamak gerçekten çok zor. Sizi anlayabiliyorum bende aynı şeyleri yaşadım üstüne dayak bile yemiştim. Şu an da bir yeteneğiniz yok ise ders çalışıp bir meslek sahibi olmalısınız. Başka çareniz yok maalesef veya yaratacaksınız. İyi şanslar. Bu arada ailenizden kurtulduğunuzda sakın onları affetmeyin. Ben şu an da intikam evresindeyim isterseniz deli deyin ama benim yaşadığımı sadece ben bilirim. 10 tane kuran aldım bayramda onların yayına gideceğim ve ne yapacaksam yapacağım.