Detaylar
Kim cevapladı?Herkes bunları yapacak değil, zorla olmaz. Aile zoruyla yaptığı şeyin öteki dünyada yararı da olmaz.Camiye git, Kuran oku, namaz kıl ve tespih çek sen de. Sanırsın çok ağır şeyler yapmanı söylüyorlar kardeşim benim.
- Makaleler
- 7
Ileride tamamen rahat olmanin tek yolu, finansal ozgurlugunuzu saglayana kadar boyun egmek. 3. dunya ulkelerine hos geldiniz.
Günde 20 dakikasını almayacak, yapsın. Ailesiyle de arasını iyi tutmuş olur Allahla da. Gereksiz polemiklere, aile içi tartışmalara gerek yok yani. 20 dakika sadece. Konu açıp insanların fikirlerini yazmasını bekleyene kadar oturup tespih çekse sorun çözülecekti şimdiye mesela. Gözünüzde büyüttüğünüz sorunların çözümleri çok basit olabiliyor bazen, anlatabiliyor muyum?
Sana kısa sürecek ne olur desem benimle kiliseye gelip Hristiyan ibadeti yapar mısın? Bu mantıkla düşün.Günde 20 dakikasını almayacak, yapsın. Ailesiyle de arasını iyi tutmuş olur Allahla da. Gereksiz polemiklere, aile içi tartışmalara gerek yok yani. 20 dakika sadece. Konu açıp insanların fikirlerini yazmasını bekleyene kadar oturup tespih çekse sorun çözülecekti şimdiye mesela. Gözünüzde büyüttüğünüz sorunların çözümleri çok basit olabiliyor bazen, anlatabiliyor muyum?
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Günde 20 dakikasını almayacak, yapsın. Ailesiyle de arasını iyi tutmuş olur Allah'la da. Gereksiz polemiklere, aile içi tartışmalara gerek yok yani. 20 dakika sadece. Konu açıp insanların fikirlerini yazmasını bekleyene kadar oturup tespih çekse sorun çözülecekti şimdiye mesela. Gözünüzde büyüttüğünüz sorunların çözümleri çok basit olabiliyor bazen, anlatabiliyor muyum?
Zorla yapılan ibadetin pek bir anlamı olacağını sanmıyorum. İhlas anlayışı ile ters.
Konu sahibinin Müslüman olduğunu varsayıyorum, zaten yapması gereken ibadetler.Sana kısa sürecek ne olur desem benimle kiliseye gelip Hristiyan ibadeti yapar mısın? Bu mantıkla düşün.
Yapmak istemeyebilir. Zorunda mı?Camiye git, Kuran oku, namaz kıl ve tespih çek sen de. Sanırsın çok ağır şeyler yapmanı söylüyorlar kardeşim benim. Günde 20 dakikanı almayacak işler için beni bunaltıyorlar diyorsun.
Yeni konular
-
-
-
-
90 metrekare ev için klima ve hava soğutucu önerisi
- AlpertunGa
-
-
Elektronik Onvo 32OVM6500X ayaklı televizyon 27.499 TL
- Fırsat Ekibi
-