1711991258653.webp

Yenilenmişi neden sıfırından pahalı?

Kaliteli ama kalitesi fiyatı kadar değil. Yine de Apple ekosistemin varsa hayatı kolaylaştırıyor. Apple'ın hemen hemen bütün ürünlerinde aynı mantık geçerli. Ekosistem konusunda Apple bir numara. Verdiğin fazla para karşılığında yüzünü güldürüyor küçük detaylarla.

Aktif gürültü engelleyicisinin performansına diyecek yok enfes bir özellik ama benim T13 bile bundan iyi ses veriyor, gerçekten parasını hak etmeyen en F/P olmayan kulaklıktır. Saldırmayın dostlar bu benim tecrübeme dayalıdır, herkes aksini düşünebilir.
T13 bile daha iyi demek abartı oldu.

Fiyatını hak ettiğini düşündüğüm tek Apple ürünüdür. Ben hafta sonları hariç ürünü AirPods'u gün içerisinde 4 saat kadar kullanan biriyim. İstanbul gibi gürültünün bayıcı derecede yüksek olduğu bir şehirde şifa gibi geliyor takıyorum ve gürültü engelleme özelliğini açıyorum şehirde sadece dip uğultu kalıyor. Uçakta ses seviyesi düşük bir müzik ve gürültü engelleme özelliği ile insana uçakta olduğunu unutturacak bir cihaz. Bu özelliği bu kalitede veren nadir teknoloji cihazlarından. Ürünün Apple eko sistemi ile çalışmasıda cabası. Müzik kaliteside gayet yeterli. Evimde bilgisayar başında kullandığım kulaklık Sennheiser HD 650 olmasına rağmen ikisinin arasında ses kalitesi bariz diyebileceğim bir fark yok. Basslar tizzler çok tatlı yeterinden fazla ses seviyeside bir o kadar isteğe göre yüksek. Yukarıda yorum yapan arkadaşlar Xbox ile karşılaştırıyor anlam veremiyorum. Birisi evde oyun oynayacağın kocaman bir cihaz, birisi küçücük bir alete teknolojinin sığdırılmaya çalışılan bir cihaz ve bunu olabildiğince kusursuz yapmaya çalışan bir cihaz. Bu fiyatı başta garipseyebilirsiniz eğer gerçekten gün içerisinde 2-3 saatten fazla kullanıyorsanız kesinlikle değeceğine emin olabilirsiniz.

Son düzenleme:
Konunun linki varsa paylaşabilir misiniz?

Ayrıca Anker Q30 için ne düşünüyorsunuz? Normal kullanıcı için ideal bir kulaklığa benziyor.
Q30 bugün aldım gayet güzel ancak ekolayzer ayarı ses kalitesini daha güzelleştirebilir diye düşünüyorum. Mikrofonu bi beklentimin altında kaldı, ANC güzel çalışıyor şu anlık deneyimlerim bunlar.

Yurt dışında yaşıyorsanız (ki galiba yurt dışında yaşıyorsunuz) bence 329 dolar iyi fiyat, ayrıca Pro 2. nesil. Yani alabileceğiniz kulak içi en üst model AirPods'dan bahsediyoruz. Diğer Sony vb. markaların fiyatlarını bilmiyorum bu arada, onları da atarsanız daha iyi bir karşılaştırma yapabiliriz.