Omegle de takılıyorum depremzede ile karşılaştım adam 5 aydır hasarlı binada kalıyormuş ve deprem olduğu gün yardım gitmemiş yanındaki akp li vekile gitmiş diyordu.Depremin olduğu hafta internete bir video düşmüştü, izledim. Hatay'ın bir bölgesinde binalar çökmüş, insanlar enkaz altında sesleri geliyor ama yardıma gelen hiçbir kurtarma ekibi yok. Zaten videoyu çeken'de vatandaşın biriydi. İnsanları resmen ölüme terketmişler. Depremde çoğu insanın cenazesi bile bulunmadı, sağ çıkanlar ise esrarengiz bir şekilde kayboldu. Aileler kendi aralarında dernek kurup kayıpların bulunması için çalışma yapmak istemişler fakat onu bile kabul etmemişler.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Seçimlerde %3'ün üstünde oyu vardı. Zafer ve Memleket Partisine göre çok daha iyi şahsen.
Mesele güçlünün yanında olmak, o güçlünün halkı temsil etmesi. Halkın talebi "hem bizi batılı modern değerlerden koruyacak hem de benim değerlerimi iktidarda tutacak bir güç" şeklinde. Bunu kendi ağızlarıyla söylemeseler bile sosyolojik olarak benim katıldığım bir görüş.Bazen anlamıyorum insanlar oy verecek ne buluyor bu partide? Yani hiç sağlam bi argüman duyan oldu mi aramızda mesela?
Halkın, diliyle argüman aradığı bir Türkiye değil de daha çok içgüdüsel talepler yani bunlar. Bu şekilde okumak gerekli diye düşünüyorum.
0emiray
Yetkin
YRP oy potansiyeli olarak mı ZP ve MP'den daha iyi? Yoksa parti görüşü olarak mı?Seçimlerde %3'ün üstünde oyu vardı. Zafer ve Memleket Partisine göre çok daha iyi şahsen.
- Makaleler
- 1
Oy potansiyeli, aman hocam parti görüşüYRP oy potansiyeli olarak mı ZP ve MP'den daha iyi? Yoksa parti görüşü olarak mı?
- Makaleler
- 1
Aç gözlü müteahhitler ve işini hakkıyla yapmayan rüşvetçiler yüzünden onca insan hayatını kaybetti. Hayatta kalanların daha da zor, aileleri dağıldı insanların. Depremin üzerinden aylar geçti, hala ceset çıkıyor. Kime kalmış dünya, onlara da kalmaz elbet. Umarım ötelerde hesabını verirler.Omegle de takılıyorum depremzede ile karşılaştım adam 5 aydır hasarlı binada kalıyormuş ve deprem olduğu gün yardım gitmemiş yanındaki akp li vekile gitmiş diyordu.
Kaç kere çıkıp pot kırdılar? Kaç kere milletimizi salak yerine koyup laflar ettiler? Halen daha milletten tık yok. Benim parti ile işim olmaz. AKP milletvekilleri sayesinde kendim çıplak gözlerimle birinin torpil ile işe girip yerini aldığı kişiyi işten çıkarıldığını gördüm. Gördüklerimden yola çıkarak bu partinin ülkeye gram faydası olmadığını düşünüyorum. Vallahi dostum, insan inanmak istediğine inanır.
@792
Çok haklısınız memleketi veya bırak memleketi kendi vatandaşını (türkleri) k*pek yerine dâhi koymadıklarını düşünüyorum.
- Makaleler
- 1
Hocam büyük harfe dikkat edelim lütfen.
Tamam hocam bundan sonra dikkat edeceğime emin olabilirsiniz.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
-
-
Microsoft "Başka bir yöntemle doğrulayın" hatası nasıl çözülür?
- Hybrid Theory
-
8.000-9.000 TL bütçe ile 2K IPS monitör önerisi
- Mustafaymis
-
-
-