3586

Uzman
Makaleler
33
Cihaz
Amazfit Verge Lite A1818
İnternetten stabil ve görünümü güzel bir ROM buldum ROM dosyasını saate yüklerken aniden PC mavi ekran verdi ve saat çöktü. Şimdi Firmware update istiyor ama telefona bağlanmıyor PC üzerinden ROM atmayı denediğimde ise Amazfit yazısında bootloopta kalıyor.
IMG_20240511_180437.webp

IMG_20240511_180413.webp

Neden kendinize macera arıyorsunuz bunu anlamıyorum. Bir şey nasıl geliyorsa öyle kullanın bir kere de. Saate bile ROM atmak nedir arkadaş yani ne gerek var? Xiaomi'ye yazılım atıp reklam yok diye savunan tayfadan farksız bir davranış. O saatin işi zor. Bazı modelleri söküme kadar gidiyor. Python varsa zor da olsa kurtulur.

Xiaomi'ye yazılım atıp reklam yok diye savunan tayfadan farksız bir davranış.
Ben o tayfadanım zaten.

Bazı modelleri söküme kadar gidiyor.
Anakart değişimii yoksa 🥶

Neden kendinize macera arıyorsunuz bunu anlamıyorum. Bir şey nasıl geliyorsa öyle kullanın bir kere de. Saate bile ROM atmak nedir arkadaş yani ne gerek var?
İçimde yazılımcı ruhu var hocam atmadan duramıyorum ne yapayım :D

İnternetten stabil ve görünümü güzel bir ROM buldum ROM dosyasını saate yüklerken aniden PC mavi ekran verdi ve saat çöktü. Şimdi Firmware update istiyor ama telefona bağlanmıyor PC üzerinden ROM atmayı denediğimde ise Amazfit yazısında bootloopta kalıyor.Eki Görüntüle 45583

Eki Görüntüle 45586
Zaten yeni saat almanın vakti gelmiş gibi. Güzel saat, bende bundan birkaç yıl önce bunu almayı düşünüyordum. Samsung Galaxy Watch 6 Classic Astro edition gömülürdü. Veya Huawei Watch GT3 Pro titanyum.

Zaten yeni saat almanın vakti gelmiş gibi. Güzel saat, bende bundan birkaç yıl önce bunu almayı düşünüyordum. Samsung Galaxy Watch 6 classic Astro Edition gömülürdü. Veya Huawei Watch GT3 Pro titanyum.

Sınavlar yakın hocam halletmem lazım 😉

Hintli dayı kurtarma modu falan açıyor PC ile atıyor saate ROM, yarın deneyeyim bakalım olacak mı?

Yakalanmıyor musunuz? Ben çok kez denedim ama hocanın anca bilerek görmezden gelmesi falan lazım farketmemek için.
Biz bu işin profesyoneliyiz. 7. sınıftan beri hiç yakalanmam :D

Normalde asla kopya işim değil sadece lise sonlarında saçma sapan dersleri dayattılar bende önemli derslere odaklanıp gereksizleri kopya ile geçiyorum. Ateist adama gidiyorlar din derslerini dayıyorlar sonra da çalışıp geç diyorlar, peh!

Son düzenleme: