143

Yetkin
Amazon Prime Video'dan korku filmi izlemek istiyorum. Önerileriniz nelerdir? Daha önce Prime Video'dan korku filmi izlemedim. O yüzden önerebileceğiniz her türlü korku filmi ya da dizisi, artık ne olduğunu bilemiyorum da hepsine açık olduğumu söyleyebilirim. Şimdiden teşekkür eder, İyi Sosyaller dilerim!

Amazon Prime Video'dan korku filmi izlemek istiyorum. Önerileriniz nelerdir? Daha önce Prime Video'dan korku filmi izlemedim. O yüzden önerebileceğiniz her türlü korku filmi ya da dizisi, artık ne olduğunu bilemiyorum da hepsine açık olduğumu söyleyebilirim. Şimdiden teşekkür eder, İyi Sosyaller dilerim!
Korku filmi değil ama Prime'daki en iyi film Eastern Promises, bir bak derim.

Dabbe 4 çok korkunçtu izlerken gece uyuyamamistim hikayesi falan tüyler urpertiyor.

Just Watch sitesi üzerinden istediğiniz platformda bulunan yapımları filtreleyebişirsiniz.

IMDB 7 üzeri olan filmler içerinde, korku türünde ve Prime Video (tr) da bulunan yapımları bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.