Detaylar
Kim cevapladı?Geraltın kılıcı
Üstün
Hocam Amazon müşteri hizmetlerine yazın. Epey bir yardımcı oluyorlar.Güya şüpheli hareket tespit etmişler ve bugün sipariş verdiğim Notebook'u iptal ettiler. Para iadesiyle ilgili bir şey göremedim e-postada, iade olur mu? Hem şifreyi değiştirdim hem de geçiş anahtarı koydum bu arada.
Uyuyan Sincap
Üstün
Amazona ailen kadar güven. Ara müşteri hizmetlerini en iyi şekilde yardımcı olurlar. Yüzde 99 işin çözülür.Güya şüpheli hareket tespit etmişler ve bugün sipariş verdiğim Notebook'u iptal ettiler. Para iadesiyle ilgili bir şey göremedim e-postada, iade olur mu? Hem şifreyi değiştirdim hem de geçiş anahtarı koydum bu arada.
TheWalkingDead
Uzman
Benim bir ürünümü iptal ettilerdi 2 ay sonra falan 200 TL özür bakiyesi yollamışlardı üründe 70 TL mi neydi. Müşteri hizmetleri çok iyi yazın hemen çözerler veya telafi ederler
Ruindry
Yetkin
- Makaleler
- 1
Arkadaşların dedikleri gibi yanlış anlaşılma varsa düzeltirler elbette. Stokçuları önlemek amacıyla iptal edebiliyorlar veyahut başka önlemleri var kendilerince arayıp düzeltin yanlış varsa genelde sorunu çözerler.
Amazona ailen kadar güven. Ara müşteri hizmetlerini en iyi şekilde yardımcı olurlar. Yüzde 99 işin çözülür.
Arama opsiyonu çalışmadı, canlı sohbete katıldığımda beni başkası sanıp hesabıma kilit konduğunu söylediler. Halbuki 2 başarısız giriş denemesinin ardından şifre sıfırlama yapmıştım