Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

895hak895

Uzman
Bende AMD Ryzen 3 3200U Vega 3 GPU'suna sahip laptopum var. 2 aydır 24.9.1 sürümündeyim ve 24.12.1 yüklemek istiyorum sizce kesildi mi? Dönüşlerinizi bekliyorum.

Çözüm
Öyle olsaydı 24.10.1 anca yüklenirdi ama o bile olmadı.
Her gelen surumu hemen alacak demedim ki zaten.

Polaris ve Vega GPU'lar GCN mimarisi kullanirken, guncel GPU'lar RDNA mimarisi kullaniyor. Her ikisine birden surucu gelistirilmesinin zor olacagindan oturu gecen seneden beri onemli surucu gelistirmelerinin oldugu guncellemeler sadece RDNA GPU'lara sunulup GCN GPU'lara sunulmadi, bu da her yeni surumun neden gelmedigini acikliyor.
Öyle olsaydı 24.10.1 anca yüklenirdi ama o bile olmadı.

Polaris ve Vega GPU'lar GCN mimarisi kullanirken, guncel GPU'lar RDNA mimarisi kullaniyor. Her ikisine birden surucu gelistirilmesinin zor olacagindan oturu gecen seneden beri onemli surucu gelistirmelerinin oldugu guncellemeler sadece RDNA GPU'lara sunulup GCN GPU'lara sunulmadi, bu da her yeni surumun neden gelmedigini acikliyor.

Çözüm

Peki sürücü desteği durumunu siteden öğrenemiyor muyuz?