Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Her gelen surumu hemen alacak demedim ki zaten.Öyle olsaydı 24.10.1 anca yüklenirdi ama o bile olmadı.
Polaris ve Vega GPU'lar GCN mimarisi kullanirken, guncel GPU'lar RDNA mimarisi kullaniyor. Her ikisine birden surucu gelistirilmesinin zor olacagindan oturu gecen seneden beri onemli surucu gelistirmelerinin oldugu guncellemeler sadece RDNA GPU'lara sunulup GCN GPU'lara sunulmadi, bu da her yeni surumun neden gelmedigini acikliyor.
- Makaleler
- 4
Tam kesildi diyemeyiz "legacy support" sinifina alindi yani yeni surumlerin hepsini oncelikli olarak almayacak.
Tabii her an kesilebilir de belli olmaz.
Tabii her an kesilebilir de belli olmaz.
895hak895
Uzman
Öyle olsaydı 24.10.1 anca yüklenirdi ama o bile olmadı.Tam kesildi diyemeyiz "legacy support" sinifina alindi yani yeni surumlerin hepsini oncelikli olarak almayacak.
- Makaleler
- 4
Her gelen surumu hemen alacak demedim ki zaten.Öyle olsaydı 24.10.1 anca yüklenirdi ama o bile olmadı.
Polaris ve Vega GPU'lar GCN mimarisi kullanirken, guncel GPU'lar RDNA mimarisi kullaniyor. Her ikisine birden surucu gelistirilmesinin zor olacagindan oturu gecen seneden beri onemli surucu gelistirmelerinin oldugu guncellemeler sadece RDNA GPU'lara sunulup GCN GPU'lara sunulmadi, bu da her yeni surumun neden gelmedigini acikliyor.
895hak895
Uzman
Peki sürücü desteği durumunu siteden öğrenemiyor muyuz?Her gelen surumu hemen alacak demedim ki zaten.