Sistemde anakart değişikliği yaptım, sonrasında her bağlantılarım düzgün olmasına rağmen bir türlü görüntü alamıyorum. RAM'leri silgi ile silme gibi her türlü şeyi yaptım. Ekran kartım da yerine oturmuş olmasına rağmen görüntü alamıyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?eren28tr
Uzman
Şu an ekran kartı takılı olmasına rağmen VGA yanıyor.
İsterseniz ekran kartını çıkarıp tekrar takın. Ekran kartı güç kablosunu kontrol edin. Eğer düzelmez ise arkadaşın yorumda yazdığı gibi eski bir ekran kartı ile BIOS Update yapmak gerekiyor olabilir.
Ekran kartını düzgünce taktım VGA söndü.
eren28tr
Uzman
Görüntü hala yok mu?
Hocam yok ayrıca maalesef farklı GPU bulabilecek halde değilim ekonomik sıkıntılarımda var. Gerçekten elim kolum bağlandı saç baş yolunacak haldeyim.
eren28tr
Uzman
Hocam yok ayrıca maalesef farklı GPU bulabilecek halde değilim ekonomik sıkıntılarımda var. Gerçekten elim kolum bağlandı saç baş yolunacak haldeyim.
Şu an herhangi bir EZ Debug LED ışığı yanmıyor değil mi?
Tekrar VGA yandı anlamış değilim.Şu an herhangi bir EZ Debug LED ışığı yanmıyor değil mi?
eren28tr
Uzman
Bir tanıdığınızdan rica edebilirsiniz. Veya bir bilgisayarcıdan yardım alabilirsiniz.
Utku92
Üstün
- Makaleler
- 1
Evde basit PCI-e girişli ekran kartı yok mu yedekte? O şekilde bulabilirseniz öyle de deneyin.
Düşük ihtimal ama monitör kablosunu da kontrol edin.
HDMI DisplayPort farklı seçenek deneyin. Ekran kartı portu da farklısına takın.
Düşük ihtimal ama monitör kablosunu da kontrol edin.
HDMI DisplayPort farklı seçenek deneyin. Ekran kartı portu da farklısına takın.
HakkiCamgoz
Gelişen
Ram i tek slot halinde ikinci veya dördüncü slota takıp deneyin.