Makaleler
5
Apple Vision Pro

Konfor, baş ağrısı ve göz yorgunluğu, kullanıcıların Vision Pro başlıklarını iade etmelerinin en önemli nedenleri arasında yer alıyor. Bazı Apple Vision Pro alıcıları için balayı çoktan sona erdi Sosyal medyada Vision Pro sahiplerinin son birkaç gün içinde 3.500 dolarlık başlıklarını iade ettiklerini söylemeleri tesadüf değil. Apple, herhangi bir ürünü satın aldıktan sonra 14 gün içinde…

Devamını Oku: Apple Hayranları Vision Pro’larını İade Etmeye Başladı
Kaynak: Techolay

iPhone gibi herkese hitap eden bir ürün değil. Üzerinde elma var diye balıklama atlayanlar iade eder tabi, çok şaşırtmadı. Şahsen bende olsa muhtemelen hevesimi aldıktan sonra kenarda tozlanır, nadiren kullanırım. Çok da konforlu sayılmaz.

Bunun olacağı garantisini vermiştim kendimce zaten. Yanlış pazarlama stratejileri, kullanıcılara değil çoğunlukla bu cihaz için yapılacak 3. parti uygulama ve eklenti geliştiricileri için tasarlanmış olması bunun en büyük kanıtlarından. Teknolojisi açısından göz alıcı, evet. Ama fiyatı insanı ters köşe yapıyor.

Yani kullanım amacını pek anlayamadım maalesef.
Bunun olacağı garantisini vermiştim kendimce zaten. Yanlış pazarlama stratejileri, kullanıcılara değil çoğunlukla bu cihaz için yapılacak 3. parti uygulama ve eklenti geliştiricileri için tasarlanmış olması bunun en büyük kanıtlarından. Teknolojisi açısından göz alıcı, evet. Ama fiyatı insanı ters köşe yapıyor.
İçinde M1, R1 var. Üstüne tırnak içinde "Apple" markası fiyatı eklenince böyle olur.

Numaralı gözlükler bile ilk takıldığı günlerde yahut yüze uygun olmayan seçimlerde ağrı, göz yorgunluğu gibi sorunlara sebebiyet veriyor. Böyle bir cihazın bu gibi sebeplerle iade edilmesi beklenen bir şeydi zaten.

Yani kullanım amacını pek anlayamadım maalesef.

İçinde M1, R1 var. Üstüne tırnak içinde "Apple" markası fiyatı eklenince böyle olur.
Evet, doğrudur. Zaten ilk duyurulduğunda "Pro"yu duyduğumda bu cihaz hakkında şüphelerim olmuştu.
O da cihazın bir diğer eksilerinden. Baştan "Pro" versiyonunu çıkartırsan böyle olur işte.