Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
CCD ve SMT'yi kapatarak oyunlarda performans artışı sağlıyor. Bu videoda anlatılmış, zaman ayarlı URL attım:
CCD ve SMT'yi kapatarak oyunlarda performans artışı sağlıyor. Bu videoda anlatılmış, zaman ayarlı URL attım:
- Makaleler
- 25
İlk jenerasyon Ryzen serisinde SMT'yi kapatıp CPU base oyunlarda performans kovalayan kişiler mevcuttu. Aynısına mı döndük...
- Makaleler
- 7
Imzanizda 7800X3D kullandiginiz yaziyor. Tek CCD bir CPU, bu yuzden kapatacak bir CCD yok zaten. SMT kapatilacaktir sadece muhtemelen, acikcasi SMT/HT ile iyi calismayacak kadar eski bir oyun oynamadiginiz surece pek acmaya gerek yok gibi.
3D onbellekli ve cift CCD olan (orn. 7950X3D) CPU'lara daha yonelik bir ayar acikcasi bu zira o modellerde 3D onbellegin yapisi Zen 5 CPU'lardaki gibi degil, bu yuzden performans artisi yasanabiliyor 3D onbellege zor erisebilen CCD kapatilinca. Bence bu ayari pas gecin ve PBO ile ince ayar yapmaya bakin, vaktinize daha fazla degecektir.
3D onbellekli ve cift CCD olan (orn. 7950X3D) CPU'lara daha yonelik bir ayar acikcasi bu zira o modellerde 3D onbellegin yapisi Zen 5 CPU'lardaki gibi degil, bu yuzden performans artisi yasanabiliyor 3D onbellege zor erisebilen CCD kapatilinca. Bence bu ayari pas gecin ve PBO ile ince ayar yapmaya bakin, vaktinize daha fazla degecektir.
huck2434
Uzman
Imzanizda 7800X3D kullandiginiz yaziyor. Tek CCD bir CPU, bu yuzden kapatacak bir CCD yok zaten. SMT kapatilacaktir sadece muhtemelen, açıkçası SMT/HT ile iyi calismayacak kadar eski bir oyun oynamadiginiz surece pek acmaya gerek yok gibi.
3D onbellekli ve cift CCD olan (örneğin. 7950X3D) CPU'lara daha yonelik bir ayar açıkçası bu zira o modellerde 3D onbellegin yapisi Zen 5 CPU'lardaki gibi degil, bu yuzden performans artisi yasanabiliyor 3D onbellege zor erisebilen CCD kapatilinca. Bence bu ayari pas gecin ve PBO ile ince ayar yapmaya bakin, vaktinize daha fazla degecektir.
Hocam tavsiyeler üzerine kapatıyorum teşekkür ederim dün güncelledikten sonra sonra karsıma cıktı öyle enable yaptım şu an disable.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
HyperX Cloud 2 için döner menteşe nereden alınabilir?
- Paşam Hoşgeldin
-