Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Alid.1

Çalışkan
Arkadaşlar merhaba ASUS ROG GL553VD 60 Hz i7 7700HQ GTX 1050 4 GB 16 GB RAM laptopum var GTA 5 oynarken bir türlü kasma sorununu çözemedim en son Afterburner uygulaması ile sistem değerlerine baktım ve ms, frametime değerleri çok hareketli ortalama 16-30 arasında dolanıyor bu da oyunu oynarken can sıkıcı hale sokuyor bunu nasıl düzeltebilirim her yerden araştırdım ama bir türlü sonuca varamadım.

Çözüm
Grafiklerinizi yuksek olarak ayarladiysaniz birazcik dusurun. Ozellikle MSAA ayarini biraz dusurmek etkili olabilir. 4 GB VRAM GTA 5 icin biraz dar gelebiliyor (yuksek grafik oynamak istiyorsaniz).
Grafiklerinizi yuksek olarak ayarladiysaniz birazcik dusurun. Ozellikle MSAA ayarini biraz dusurmek etkili olabilir. 4 GB VRAM GTA 5 icin biraz dar gelebiliyor (yuksek grafik oynamak istiyorsaniz).

Çözüm
Teşekkür ederim directx ayarını 10 yaptığımda bu kadar gecikme olmadığını gördüm ve daha rahat oynamaya başladım dediğiniz gibi grafik ayarlarındanmış