Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İslam ile alakasını kuramadım. Islam'in kendi ahlakına gore yapmayın dediği şeyleri insanlar yaparsa bu İslam'ı değil insanları bağlar.
İnsanlar yapıyor ki bildiği var. En çok ahlaksızlık İslam ülkelerinde vardır dedim anlayana. Ayrıca kendim de açıp okumuş birisiyim, tam da olanları gösteriyor. Masum bir kitap değil. Ayet okuyarak Kur'an okunmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnsanlar yapıyor ki bildiği var. En çok ahlaksızlık İslam ülkelerinde vardır dedim anlayana. Ayrıca kendim de açıp okumuş birisiyim, tam da olanları gösteriyor. Masum bir kitap değil. Ayet okuyarak Kur'an okunmaz.
Senin eğer inancın yok ise ahlakı temellendiremiyorsun, sadece kafandan uydurduğun kurallar bütünü oluyor. Eğer bir şeyi ahlaksızlık olarak görüyorsan senin bahsettiğin ahlakın hangisi olduğunu söylemen lazım. "Olanlar" derken neyi bahsettiğinizi de burada bilen kimse yok, senin ahlaksızlık olarak gördüğün neye Kuran-ı Kerim'de izin verilmiş? Anlatır mısın.

Senin eğer inancın yok ise ahlakı temellendiremiyorsun, sadece kafandan uydurduğun kurallar bütünü oluyor. Eğer bir şeyi ahlaksızlık olarak görüyorsan senin bahsettiğin ahlakın hangisi olduğunu söylemen lazım. "Olanlar" derken neyi bahsettiğinizi de burada bilen kimse yok, senin ahlaksızlık olarak gördüğün neye Kuran-ı Kerim'de izin verilmiş? Anlatır mısın.
Kafadan uyduran siz değil misiniz? Yok öyle yazmıyor o öyle değil. Ayrıca google'a bir türbanlı yaz bakayım. Benim bahsettiğim ahlak sizin batıyı ahlaksız olarak gördüğünüz ahlak. Hiç bir batı ülkesinde klisede bir çocuk taciz edilmedi. Bir kadın sokakta açık diye sakallı islamcı tarafından tecavüz edilmedi. Herkes biliyor merak etme çocuğa tecavüz eden tarikat lideri. Allah diyerek kafa kesenler. Müslümanlık kuran dediğiniz kağıt parçaları tehlikelidir nokta. Son yıllarda türkiye'de ki ateist sayısı hiç bir ülkede yok bu arada. Daha da batacaksınız. Son yazdığın cümle muhammede özel atanmış kadınlar. Cennette hurilerle müjdelenmek. Açık gezen kadınların cinsel organları kesilmesi. Okumadın galiba? Siteden demiyorum kuran'ı alacaksın arapça kendin çevireceksin.

Kendi ahlakımı söyleyeyim son olarak. Ahlak kuralı diye bir şey yoktur. Benim felsefemde insanlar sokakta çıplak bile gezebilir. Hiç bir kimseye fiziksel olarak zarar yoksa işin ucunda bu gayet özgürlüktür. Genel olarak konuşuyorum nesnel olarak özgürlük budur. Hem fiziksel hem ifade şeklinde. Aslınca bunların hepsi boş. İnsanlar zaten aydınlanıyor. Neyin ne olduğu oraya çıkıyor. Herkes anlıyor.

Son düzenleme:
Kafadan uyduran siz değil misiniz? Yok öyle yazmıyor o öyle değil. Ayrıca google'a bir türbanlı yaz bakayım. Benim bahsettiğim ahlak sizin batıyı ahlaksız olarak gördüğünüz ahlak. Hiç bir batı ülkesinde klisede bir çocuk taciz edilmedi. Bir kadın sokakta açık diye sakallı islamcı tarafından tecavüz edilmedi. Herkes biliyor merak etme çocuğa tecavüz eden tarikat lideri. Allah diyerek kafa kesenler. Müslümanlık kuran dediğiniz kağıt parçaları tehlikelidir nokta. Son yıllarda türkiye'de ki ateist sayısı hiç bir ülkede yok bu arada. Daha da batacaksınız.
Halaa bana insanların hatasını söylemeye devam ediyorsun. Kuran'ın neresinde o bahsettiğin Tecavüz'e veya Taciz'e izin verilmiş? Nerede çocuğa tecavüz edin yazıyor? Nerede alıkoyarak çocukları taciz edin yazıyor? Bunlar üzerinden iftira atarak Kuran'a laf atıyorsunuz. Ya okuma kabiliyetiniz yok, ya da kafanızda bir şeyleri tartamıyorsunuz. Size diyorum ki, bahsettiğiniz ahlaksızlık ve Kuran'daki yerleri nerede diyorum, belki de Kuran'dan bir şey söyleyeceksiniz diye fakat siz Kuran'da olmayan şeyleri söyleyip duruyorsunuz. Kafası açık diye tecavüz etmişlermiş felan filan. O tecavüzün cezasının İslam hukukunda İdam olduğunu da biliyorsunuzdur umarım. "Benim bahsettiğim ahlak sizin batıyı ahlaksız olarak gördüğünüz ahlak" Daha kendi ahlakınızı bile tanımlayamadınız. Diyorsunuz ki batı ülkesinde kilisede çocuk taciz veya tecavüz edilmedi, daha kendiniz araştırmamışsın daha. A1 seviye bilgi ile bile baksan göreceksin, kendinizi kandırmaya devam edin :
1717514610308.webp

1717515872345.webp

Son düzenleme:
Son yıllarda türkiye'de ki ateist sayısı hiç bir ülkede yok bu arada. Daha da batacaksınız. Son yazdığın cümle muhammede özel atanmış kadınlar. Cennette hurilerle müjdelenmek. Açık gezen kadınların cinsel organları kesilmesi. Okumadın galiba? Siteden demiyorum kuran'ı alacaksın arapça kendin çevireceksin.

Kendi ahlakımı söyleyeyim son olarak. Ahlak kuralı diye bir şey yoktur. Benim felsefemde insanlar sokakta çıplak bile gezebilir. Hiç bir kimseye fiziksel olarak zarar yoksa işin ucunda bu gayet özgürlüktür. Genel olarak konuşuyorum nesnel olarak özgürlük budur. Hem fiziksel hem ifade şeklinde. Aslınca bunların hepsi boş. İnsanlar zaten aydınlanıyor. Neyin ne olduğu oraya çıkıyor. Herkes anlıyor.
Kuran'ın neresinde açık gezen kadınların cinsel organlarının kesilmesi yazıyor tam olarak söyler misiniz? Nerede Muhammed'e "atanmış" kadınlar var? Helal olanı atanmış olarak algılıyorsunuz. Bence siz bile daha okumadınız o kitabı. Hurileri de ahlaksızlık olarak görüyorsun da insanların en zevk aldığı şeylerden biri cinsellik. Tanrı bunu insanlara bahşetmiş. Neden bunun ile de insanları ödüllendirmesin? Sen de bir kadınla cinsel ilişkiye girince ahlaksız olacaksın o zaman. Bahsettiğin taciz ve tecavüzle alakası bile yok bunların.

Hiç bir batı ülkesinde klisede bir çocuk taciz edilmedi.
Hahahahahahha

Açık gezen kadınların cinsel organları kesilmesi.
Böyle bir şey ne Allahın kitabında, ne de Rasulullahın sünnetinde yok. Bir yerlerinden sallama.

Şeriat olan ülkelerde daha fazla taciz tecavüz var.
Önce Şeriat ne demek onu öğren. Bugün İslam ülkesi olarak vasıflandırdığın ülkeler İslam ile yönetilmiyor, senin desteklediğin demokratik beşeri kanunlar ile yönetiliyor. Attığın ayetlerde de hiçbir ahlaki problem yok. Ahlak, Allah'ın kanunlarıdır, senin aklından uydurduğun şeyler değil. Sana göre dışarıda çıplak gezmek de ahlaki zaten.

Tecavüz oranları en çok pislik türkiye'de
Türkiye İslam ile mi yönetiliyor :D Demokratik kanunlar neden bu oranı düşüremiyor acaba 🤔

Önce Şeriat ne demek onu öğren. Bugün İslam ülkesi olarak vasıflandırdığın ülkeler İslam ile yönetilmiyor, senin desteklediğin demokratik beşeri kanunlar ile yönetiliyor. Attığın ayetlerde de hiçbir ahlaki problem yok. Ahlak, Allah'ın kanunlarıdır, senin aklından uydurduğun şeyler değil. Sana göre dışarıda çıplak gezmek de ahlaki zaten.

Türkiye İslam ile mi yönetiliyor :D Demokratik kanunlar neden bu oranı düşüremiyor acaba 🤔
Evet islam ile yönetiliyor göreceksiniz yakında o da olacak. Şeriat her ülkeye göre farklı işliyor Iran'da işkence görüyor insanlar halk tarafından ölen ş/erefsiz namussuz İran eski lideri bir sürü kadın kanı var elinde. Şeriatla yönetiliyor İran dikkat çekerim.

Evet islam ile yönetiliyor göreceksiniz yakında o da olacak. Şeriat her ülkeye göre farklı işliyor Iran'da işkence görüyor insanlar halk tarafından ölen ş/erefsiz namussuz İran eski lideri bir sürü kadın kanı var elinde. Şeatla yönetiliyor İran dikkat çekerim.
Sen önce Şeriat yazmasını öğren, ondan sonra da İranın konumunun İslam dininde nasıl anlaşıldığını araştır. Ehli sünnet(İslam) uleması(alimleri) zaten İranı tekfir ediyor ve sapık yani bidat ehli olduklarını söylüyorlar. Ayrıca İslam'da ruhban sınıfı diye bir şey yok fakat İran Cumhuriyetinde bu var.

Her yerde ş*erefsiz islamcı var. Demek istediğim bu tür olaylar da çoğunluk islam ülkelerinde. Ve çoğu cezasız veya adaletsiz kalıyor.
Çünkü sizin kanunlarınızla yönetiliyor canım benim. İslam'da tecavüzün cezası erkeği hadım ya da idam etmek. Senin yönetimin ise 3 yıl hapis cezası verip sonra da serbest bırakıyor. Sorun bizde değil sende yani :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.