Yazmayı öğrenmeyi boşver işim var çalışıyorum. Düzelttim yazımı. Tek demek istediğim islam'da bir sürü insanın ahı var. Masum değil hiç bir şekilde.Sen önce Şeriat yazmasını öğren, ondan sonra da İranın konumunun İslam dininde nasıl anlaşıldığını araştır. Ehli sünnet(İslam) uleması(alimleri) zaten İranı tekfir ediyor ve sapık yani bidat ehli olduklarını söylüyorlar. Ayrıca İslam'da ruhban sınıfı diye bir şey yok fakat İran Cumhuriyetinde bu var.
Sorun yönetimde şeriat olmasına gerek yok. Amerika'da neden böyle değil? Bazı eyaletlerde idam var. Olmayanda 50 yıl cezayı çakıyorlar.Sen önce Şeriat yazmasını öğren, ondan sonra da İranın konumunun İslam dininde nasıl anlaşıldığını araştır. Ehli sünnet(İslam) uleması(alimleri) zaten İranı tekfir ediyor ve sapık yani bidat ehli olduklarını söylüyorlar. Ayrıca İslam'da ruhban sınıfı diye bir şey yok fakat İran Cumhuriyetinde bu var.
Çünkü sizin kanunlarınızla yönetiliyor canım benim. İslam'da tecavüzün cezası erkeği hadım ya da idam etmek. Senin yönetimin ise 3 yıl hapis cezası verip sonra da serbest bırakıyor. Sorun bizde değil sende yani![]()
Son düzenleme: