Ateist ve Deistlerin Ahlaksız Olduğu İddiası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazmayı öğrenmeyi boşver işim var çalışıyorum. Düzelttim yazımı. Tek demek istediğim islam'da bir sürü insanın ahı var. Masum değil hiç bir şekilde.

Sorun yönetimde şeriat olmasına gerek yok. Amerika'da neden böyle değil? Bazı eyaletlerde idam var. Olmayanda 50 yıl cezayı çakıyorlar.

Son düzenleme:
Yazmayı öğrenmeyi boşver işim var çalışıyorum. Düzelttim yazımı. Tek demek istediğim islam'da bir sürü insanız ahı var. Masum değil hiç bir şekilde.
Müslümanları yargılayacaksan ehli sünnet üzerinden yargılayacaksın. Zaten ulema tarafından sapık olarak nitelendirilmiş toplumları İslam dairesine sokarak oradan kendince kurnazlık yapıyorsun.

Müslümanları yargılayacaksan ehli sünnet üzerinden yargılayacaksın. Zaten ulema tarafından sapık olarak nitelendirilmiş toplumları İslam dairesine sokarak oradan kendince kurnazlık yapıyorsun.
Bak bu kadar ateist neden çoğaldı ülkede? Kuran yakan insanlar türkiye'den bahsediyorum. Aydınlanıyor insanlar. Müslümanlığı hiç bir şekilde bana masum gösteremezsin. Bu kitap üzerinden bir norveçlinin başı kesiliyorsa bu adamlar islamcılara kapalılara kötü davranmakta haklı. Adam elini kaldırıyor allah diyor sence bu tesadüf mü?

Sorun yönetimde şeriat olmasına gerek yok. Amerika'da neden böyle değil? Bazı eyaletlerde idam var. Olmayanda 50 yıl cezayı çakıyorlar.
Bak bakalım tecavüz oranlarında ilk sıraları hangi ülkeler kapmış? Kaç tane senin sözünle "İslam ülkesi" var?

Bidat(sapık) ehli üçkağıtçılar meydanı boş bularak her tarafı doldurduğu için. Siz Rasulullah ve ashabının anlattığı Tevhid dinini değil, hurafecilerin dinini dinliyorsunuz. Ayrıca kimsenin aydınlandığı falan yok, argümanlarınız da beş para etmez. Çok iddialıysan gel hem dini hem de felsefi olarak seninle İslamı tartışalım. Müslümanlığı masum göstermeme ihtiyacım yok, çünkü zaten masum.

Bu tablo kanıt olarak gösterilemez doğru payı yok. Ek olarak 4 yıl öncesi'nin verisi.
4 yıl zaten günümüz verisine tekabul eder. Bir yanlışlık yok.

Allah'ını bana hiçbir şekilde kanıtlayamazsın. Kur'anın değiştirilmediğini de kanıtlayamazsın hiç bir kanıt yok. İnsanlar aydınlanıyor hem siyaset hem din olarak internete bak biraz. Masum falan değil Müslümanlık karanlıktır. Yanlışlık var, buna bu halde kimse inanmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir şeyin olmadığı değil olduğu iddia edilir. Olmayan şey nasıl kanıtlansın? Allahın kitabının değiştirildiğini sen kanıtlayacaksın(!) ben de karşıt görüş sunacağım.

Bir şeyin olmadığı değil olduğu iddia edilir. Olmayan şey nasıl kanıtlansın? Allahın kitabının değiştirildiğini sen kanıtlayacaksın(!) ben de karşıt görüş sunacağım.
Olmadığı'nın kanıtına gerek yok. Zaten yok bilimsel olarak da yok mantık olarak da yok. İnsan'ın yazdığı saçma sapan şeyler.

Olmadığının kanıtına gerek yok. Zaten yok bilimsel olarak da yok mantık olarak da yok. İnsan'ın yazdığı saçma sapan şeyler.
600 yılında yaşayan bir Arap böyle şeyler yazabiliyorsa, o dönem Kurana benzer yazılar da vardır muhakkak. Kaynak sun da görelim, başka Kurana benzer yazılar var mıymış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…