Aylardır spor yapmama rağmen sol kolum güçsüz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emre Human
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 117
  • Etiketler Etiketler
    sol spor

Emre Human

Başarılı
Her harekette sol omzum havaya kalkıyor. İstisnasız her harekette ama arkadaşım bunu farkedip söyledi ben farketmemiştim. Sol kolum omzumdan destek alıyormuş sanırım. Mesela örnek olarak fly hareketinde sol omzumun yukarda olduğunu söyledi benim haberim bile yok. Aylardır spor yapmama rağmen nedir bu dengesizlik?

Sağ ve sol kolun birlikte çalıştığını hareketleri yapın mesela hammer curl'ü bağımsız iki kas olarak yapmayın.
Z Bar Curl mesela iki kolda beraber güç alır ve kas dengesizliğini önler.
Hammer Curl'ün alternatifi yoksa ikisini de düşük girmeni öneririm tükenişe giderken biriyle 10 biriyle 13-14 tekrar atma. Postür ile alakalı da olabilir sorununuz kendinizi dışardan görün ve pozisyonu düzeltene kadar yüksek kilolarda girmeyin.

Her harekette sol omzum havaya kalkıyor. İstisnasız her harekette ama arkadaşım bunu fark edip söyledi ben fark etmemiştim. Sol kolum omzumdan destek alıyormuş sanırım. Mesela örnek olarak fly hareketinde sol omzumun yukarıda olduğunu söyledi benim haberim bile yok. Aylardır spor yapmama rağmen nedir bu dengesizlik?

Bunun birçok nedeni olabilir ama bence protein yetersizliği hareketi yanlış yapma ikisi olabilir.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt