Savunanlar ve savunmayanlar olmuş, 2004'e kadar meclise başörtüyle giremeyen insanların bugün özgürlük bulup siyasi takke olarak kullanması bu örtüyü dini suistimal ediyor. Yasaklanmasını ben de destekliyorum; bu din düşmanlığından ziyade laik sosyal hukuk devleti anlayışını karalıyor. No: 1 fotoğraflı arkadaşla aynı fikirdeyim; Polonya'da da yasak. Kardeş ülke dediğimiz Azerbaycan bunu yapınca ancak bu kadar sert eleştiri oluşuyor. Nasıl olsa Hristiyan'lar diyedir, belki bilemiyorum ortalama bir orta doğu ülkesinden pek bir farkımız yok sadece otoriter baskıcı rejime adım adım ilerliyoruz.

Aileler çocukları öyle yönetiyor diye oyunları da kapatalım aynı mantıkla. Aileler çocuklara zorla giydiriyormuş bu da kötüymüş ya hani. Bir ailenin kararı bizi ilgilendirmez yasağa da yol açamaz. Okulda 1 tane bile isteyerek başörtü takan kız varsa onun hakkına girildi mesela. Sizin mantığınızla ailelerin yüzünden alakasız bir çocuk niye etkileniyor bundan 🤔 oyuna gelince ailesi yönetsin bize ne diyoruz ama, suçlular aynı ama birini savunuyorsun birini savunmuyorsun.

Darısı bize artık, zaten şuanda bu yasağı anladığımız zamanlardayız. Adamlar yıllar önce görmüş; siyasal islamın ne kadar pislik bir şey olduğunu. Şuanda bu yasağın kaldırılmasını savunan ve kaldıran hükümet daha beter durumda. Her halt yasak ülkede.