dotsh

Üstün
Bugün kontrol için doktora gittim. Üst azı dişimde derin bir çürüğüm olduğunu söyledi. Kendisinin yapamayacağını ve özel veya merkezdeki hastaneye gitmemi söyledi. Git-gel yapmak istemediğim için özele gitmeyi düşünüyorum. Fiyatlar değişiklik gösteriyor ama bildiğiniz ortalama bir fiyat varsa söylerseniz sevinirim. Şu an gitme imkanım olmadığı için kafamda bir fiyat oluşması için konu açtım.

Fiyat vermek çok zor. 11 ay önce 2750₺ ye yaptırdım özelde. Dolgu fiyatıda 800₺ idi. Fakat 250-400₺ arasında dolgu yapan özeller de vardı.
Şu an minimum 3400-3500₺ olduğunu düşünüyorum kanal tedavisinin. Bu ücretler içerisinde röntgen vb yok bu arada. Onlar için de ücret alıyorlar.

3-4000₺ civarına yaptırmıştım sanırım dolgusuyla beraber bu yılın başında ama zor bir dişti. Bulunduğun şehre, semte, klinikten kliniğe ve dişinin durumuna göre çok değişiyor. Gidip konuşup birkaç yerden fiyat almanda fayda var. Ödeme konusunda da esneklik sağlayıp sağlamayacakları yine klinikten kliniğe değişir. Benim gittiğim yer muayene ve röntgenden para almadı hiçbir zaman.

Fiyat vermek çok zor. 11 ay önce 2750₺ ye yaptırdım özelde. Dolgu fiyatı da 800₺ idi. Fakat 250-400₺ arasında dolgu yapan özeller de vardı.
Şu an minimum 3400-3500₺ olduğunu düşünüyorum kanal tedavisinin. Bu ücretler içerisinde röntgen vb yok bu arada. Onlar için de ücret alıyorlar.

3-4000₺ civarına yaptırmıştım sanırım dolgusuyla beraber bu yılın başında ama zor bir dişti. Bulunduğun şehre, semte, klinikten kliniğe ve dişinin durumuna göre çok değişiyor. Gidip konuşup birkaç yerden fiyat almanda fayda var. Ödeme konusunda da esneklik sağlayıp sağlamayacakları yine klinikten kliniğe değişir. Benim gittiğim yer muayene ve röntgenden para almadı hiçbir zaman.

Düşündüğümden ucuzmuş. Teşekkürler.

Son durum: 3.000 TL'ymiş ama dişimde çürük yokmuş.

1734162495248.webp

Son düzenleme: