YusufEymen

Becerikli
Selam dostlarım,

Bu üç anakartın arasında resmen ezileceğim. ASUS TUF alacaktım hem B650e olan tek model, Kioxia Pro SSD alacağım için (ısınan bir SSD kendisi) vazgeçtim çünkü VRM'ler süper değilmiş galiba. Tomahawk süper lafım yok zaten, Aorus Elite cw durumları var mış onu atladım. Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Saydığınız anakartlara göre bütçeniz 9,5K civarı tahminimce. 1000 daha çıkıp X670E veya giriş seviyesi X870 alabilirsin.
Konu 'MSI X670E Gaming Plus anakart 10.583 TL'.

Saydığınız anakartlara göre bütçeniz 9, 5K civarı tahminimce. 1000 daha çıkıp X670e veya giriş seviyesi X870 alabilirsin.
Konu 'MSI X670E Gaming Plus anakart 10.583 TL'.

Hocam veririm vermesine hiç sorun yok ama, ne işe yarayacak? Maxımum 3 USB kullanırım, 2 SSD Max, işlemci zaten 7800X3D, ekran kartı da 9070 XT. PCIe 5 konusunda SSD lazım bana o da var zaten olmasa da çok önemli değil, ekran kartı olarak zaten upgradelersem büyük ihtimal AM6 geçerim zaten kalmış 1-2 yıl. B650 ya da B850 dışı overkill buluyorum bu nedenle. Model önerilerinize sonuna kadar açığım.

Hocam veririm vermesine hiç sorun yok ama, ne işe yarayacak? Maxımum 3 USB kullanırım, 2 SSD Max, işlemci zaten 7800X3D, ekran kartı da 9070 XT. PCI-e 5 konusunda SSD lazım bana o da var zaten olmasa da çok önemli değil, ekran kartı olarak zaten upgradelersem büyük ihtimal AM6 geçerim zaten kalmış 1-2 yıl. B650 ya da B850 dışı overkill buluyorum bu nedenle. Model önerilerinize sonuna kadar açığım.

O zaman anakarta o kadar bütçe ayırmaya gerek yok.

Aynı fiyat. Bunu alıp geçeyim ya. Ama PCIe 4 destekli 5 yok.
Hangisi 4 destekli, tam anlamadım.

@YusufEymen Çok kafaya takılacak bir şey değil, f/p olarak alınır. Gen5 kartı da PCIE4 takabilirsin de bazı problemler oluyordu, BIOS güncellemeleri ile çözmüşlerdir diye düşünüyorum.

Hepsiburada zarar etti sanırım, %5 indirimleri de geri çekmiş.

Son düzenleme: