- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Blackraven
Üstün
Oyunun açık betasına göre oyun yorumlamakta yeni moda olmuş sanırım. Buna yorum yapan arkadaşlar BF1'in açık betasında sadece tek harita olduğunu görse herhalde oyunu magma tabakasına indirirdi.
Edit: Btw:
anilx
Yetkin
BF42 ile ne farkı var? Aynı oyunu alıp ısıtıp servis etmişler FIFA gibi.Oyunun açık betasına göre oyun yorumlamakta yeni moda olmuş sanırım. Buna yorum yapan arkadaşlar BF1'in açık betasında sadece tek harita olduğunu görse herhalde oyunu magma tabakasına indirirdi.
Şey mi acaba en maskülen oyun olmak dünyanın en iyi oyunu olmakla eş değer mi? En erkek olan kazanacaksa gamer olmak zaten maskülenliğe zıt Andrew Tate gibi adamlar size göre en maskülen bence yanlışsam düzeltin.Oyunun açık betasına göre oyun yorumlamakta yeni moda olmuş sanırım. Buna yorum yapan arkadaşlar BF1'in açık betasında sadece tek harita olduğunu görse herhalde oyunu magma tabakasına indirirdi.
Eki Görüntüle 174234
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 1
COD oynamaktan iyidir.
Blackraven
Üstün
BF42 ile ne farkı var? Aynı oyunu alıp ısıtıp servis etmişler FIFA gibi.
BF42 daha çok Battle Royale kitlesine hitap eden aşırı hızlı, Immersion'u bozan kozmetiklere sahip bir denemeydi hem kötü başladıklarından dolayı hem de bu sebeplerden dolayı popüler olamadı. BF6'da ise eski tarife dönmüşler ve gerçekçi bir savaş oyununa dönmüş. Oyuncuların içgüdü olarak taktiksel hareket ettiği, birlikte oynadığı, taktikler yapılan bir oyun olmuş ayrıca saçma sapan skinlerde yok ve olmayacağını iddia ediyorlar ki benim gibi oyuncuların en önemli talebi de oydu zaten.
K0caKafa
Çalışkan
Oynarken eğleniyorum ancak Battlefield gerçekçiliğinden uzak bir oyun olmuş bence.
Tamam oyun açık betada ama 1 ve 5 e yakın bile değil bence, bıçakla öldürme animasyonu mobil oyun gibi hiç gerçekçi hissettirmiyor ve 1 2 tane animasyon var.
Karakterler fazla hızlı, biraz COD tarafına benzemiş o kısım.
Başka eksi yönleri de vardı ancak şuan aklıma gelmedi.
Kötü bir oyun değil fakat 1 ve 5 oynayan birisi olarak aynı hazzı alamadım, beklentimin altında kaldı.
Tamam oyun açık betada ama 1 ve 5 e yakın bile değil bence, bıçakla öldürme animasyonu mobil oyun gibi hiç gerçekçi hissettirmiyor ve 1 2 tane animasyon var.
Kötü bir oyun değil fakat 1 ve 5 oynayan birisi olarak aynı hazzı alamadım, beklentimin altında kaldı.
Blackraven
Üstün
Şeymi acaba en maskülen oyun olmak dünyanın en iyi oyunu olmakla eş değer mi? En erkek olan kazanacaksa gamer olmak zaten maskülenliğe zıt andrew tate gibi adamlar size göre en maskülen bence yanlışsam düzeltin.
Maskülen olmak ile gerçekçi olmak farkı şey. Sallıyorum RDR 2'de Arthur Morgan'ı pembe kürk giyen bir twink yapalım bakalım oyun aynı oyun oluyor mu? Olmuyor değil mi? İşte temel etki bu. Sen oyunu gerçekçi bir savaş simülasyonu gibi oynamaya çalışırken Rihanna tarafından öldürülmek pek olayın ruhuna uymuyor.
anilx
Yetkin
BF42 daha çok Battle Royale kitlesine hitap eden aşırı hızlı, Immersion'u bozan kozmetiklere sahip bir denemeydi hem kötü başladıklarından dolayı hem de bu sebeplerden dolayı popüler olamadı. BF6'da ise eski tarife dönmüşler ve gerçekçi bir savaş oyununa dönmüş. Oyuncuların içgüdü olarak taktiksel hareket ettiği, birlikte oynadığı, taktikler yapılan bir oyun olmuş ayrıca saçma sapan skinlerde yok ve olmayacağını iddia ediyorlar ki benim gibi oyuncuların en önemli talebi de oydu zaten.
Bu dediğiniz belirli bir oyuncu kitlesi için geçerli, ben gayet calof Duty'nin yaptığı çizgi film karakteri snoop dogg kıyafetlerini komik ve absürt buluyorum. Hatta Homelander bile eklenmişti. Dizi karakterleri oyuna bir renk katıyor ve çok hoş gözüküyor gözümde keza BF'den daha maskülen bir hikayesi var. Call of Duty'nin hem Modern Warfare hem de Calops, hatta Calops'ta Saddam Hüseyin'i falan avlıyorsun Warfare'da Ghost'la Irak'tan misil yolluyorsun bence bu yönden kıyaslanmamalılar.
Bf 42'nin aynısı olmuş bence.Oynarken eğleniyorum ancak Battlefield gerçekçiliğinden uzak bir oyun olmuş bence.
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok fazla patlama efekti var ya maçın ortasında bir spawn oluyorum 10 büyüklüğünde deprem 2 dakika oluyormuş gibi kamera sallanıyor. İnanılmaz baş ağrıtıyor ama eğlenceli.
Blackraven
Üstün
Bu dediğiniz belirli bir oyuncu kitlesi için geçerli, ben gayet calof Duty'nin yaptığı çizgi film karakteri snoop dogg kıyafetlerini komik ve absürt buluyorum, hatta homelander bile eklenmişti dizi karakterleri oyuna bir renk katıyor ve çok hoş gözüküyor gözümde keza BF'den daha maskülen bir hikayesi var Call of Duty'nin hem Modern Warfare hem de calops, hatta calopsta saddam Hüseyin'i falan avlıyorsun warfare da ghostla Irak'tan misil yolluyorsun bence bu yönden kıyaslanmamalılar.
BF42'nin aynısı olmuş bence.
Sizin neyi sevdiğiniz konu ile bağlantısız ben bu oyunun asıl kitlesi olan BF oyuncularının oyunu neden sevdiğini açıklıyorum. BF kitlesi gerçekçilik isteyen bir oyuncu kitlesi o yüzden adamların talebi oyunun gerçekçi olması ve goofy skinlere sahip olmamasıydı ve adamlar kitleye bunu verdiği için adamlar beğendi ve oynuyor. Bu bile oyunu BF kullanıcıları gözünde oyunu BF42'den iyi yapıyor.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-