Bu önerinin üyeler tarafından nasıl karşılandığını gözlemliyoruz.
Makaleler
24
Yer
Autopolis Oita
Son zamanlarda üst üste denk geldiğim bir olay oldu bu, ben de bunun hakkında bir öneri açma kararı verdim.

Bazen bir durumu birkaç farklı yöntemle çözebiliyoruz veya konuya iki farklı güzel cevap gelebiliyor. Bence bu tip olaylar için birden fazla mesajı çözüm olarak işaretleyebilirsek çok daha iyi olur. Limit 2 veya 3 olabilir, çok olursa çözüm dağıtanlar olacaktır.

Bazı örnekler bırakacağım aşağıya.

IMG_20240226_141617.webp

IMG_20240226_142059.webp

IMG_20240226_141821.webp

IMG_20240226_141905.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı 40 Eksi
Son zamanlarda üst üste denk geldiğim bir olay oldu bu, ben de bunun hakkında bir öneri açma kararı verdim.

Bazen bir durumu birkaç farklı yöntemle çözebiliyoruz veya konuya iki farklı güzel cevap gelebiliyor. Bence bu tip olaylar için birden fazla mesajı çözüm olarak işaretleyebilirsek çok daha iyi olur. Limit 2 veya 3 olabilir, çok olursa çözüm dağıtanlar olacaktır.

Eki Görüntüle 22553
Eki Görüntüle 22554

Eki Görüntüle 22555
Eki Görüntüle 22556
İlk çözüm olacak mesajla ikinci çözüm olacak mesaj arasındaki atılma süresi de önemli. Yoksa alttaki üstte olanın aynısını yazar, adaletli olmaz.

İlk çözüm olacak mesajla ikinci çözüm olacak mesaj arasındaki atılma süresi de önemli. Yoksa alttaki üstte olanın aynısını yazar, adaletli olmaz.

Zaten bu aynısını yazanlar için bir sistem değil. Bir problemin farklı bir çözümünü yazan olursa onlar için. Gerçi konu sahibi de burada bilinçli olmalı ve çözüm dağıtmamalı.

Böyle bir şey getirip, bunu 0 istatistik ve ödüllendirme ile sunup, herkesin gönlünü hoş edebiliriz gibi duruyor.

Tam çözümden ziyade süper beğeni olayına benzer olur, fikirlerinizi alayım.

Bu da pek fena bir fikir değil. Tek bir çözüm var ama diğer mesaj da öne çıkacak.

Aynı anlam içeren iki mesaj çözüm olarak işaretlenmemeli ama farklı çözüm yöntemi önerisi alternatif çözüm olarak seçilebilmeli.

Her sorunun tek bir çözüm yöntemi olmayabilir.

Üstüne bir şeyler eklendiyse veya.

Zaten bu aynısını yazanlar için bir sistem değil. Bir problemin farklı bir çözümünü yazan olursa onlar için. Gerçi konu sahibi de burada bilinçli olmalı ve çözüm dağıtmamalı.

Bu da pek fena bir fikir değil. Tek bir çözüm var ama diğer mesaj da öne çıkacak.

Sorunun 2 veya daha fazla cevabı olabilir e dönüyor yine sonuç.

Son düzenleme:
Yine başıma böyle bir olay geldi. 💀

Eki Görüntüle 22553
Eki Görüntüle 22554

Eki Görüntüle 22555
Eki Görüntüle 22556
Mantıklı. Artılıyorum.