Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Bahsedilen kişi senin için kim oluyor? Ona göre ilerleyelim.
Dedem oluyor.Bahsedilen kişi senin için kim oluyor? Ona göre ilerleyelim.
- Makaleler
- 1
Ne gibi hareketleri seni rahatsız ediyor? Sana nasıl rahatsızlık veriyor?
Gereksiz yere sallıyor. Hiç bir sebep yokken. Çalışmadığım için somurtuyor fakat ben okuyorum. Derslerimde çok iyi.Ne gibi hareketleri seni rahatsız ediyor? Sana nasıl rahatsızlık veriyor?
- Makaleler
- 1
Birlikte mi yaşıyorsunuz? Birlikte değilseniz görüşme sürenizi kısaltın.
Çalışmadığım için somurtuyor fakat ben okuyorum. Derslerimde çok iyi.
Ona kalmış bir şey değil, aileniz zaten ona bırakmamış. Üniversite mi okuyorsunuz?
Evet birlikte yaşıyorum.Birlikte mi yaşıyorsunuz? Birlikte değilseniz görüşme sürenizi kısaltın.
Lise okuyorum ve 10. sınıfım. İleride üniversite düşünüyorum.Ona kalmış bir şey değil, aileniz zaten ona bırakmamış. Üniversite mi okuyorsunuz?
Yediğim her lokma haram gibi geliyor ve psikolojim bozuldu. Bu akşam keyfim yerindeydi geldi 2 salladı moralim alt üst oldu.
Mesh
Uzman
Ailenizden, dedenizle konuşmalarını isteyebilirsiniz. Aileniz destek verirse biraz daha anlayıp kabullenebilir belki. Aynı evde de olsanız minimum şekilde muhatap olmaya çalışabilirsiniz.Evet birlikte yaşıyorum.
Lise okuyorum ve 10. sınıfım. İleride üniversite düşünüyorum.
Yediğim her lokma haram gibi geliyor ve psikolojim bozuldu. Bu akşam keyfim yerindeydi geldi 2 salladı moralim alt üst oldu.
- Makaleler
- 1
Zor. Sabredin diyeceğimde pek anlamsız gelecek. Üniyi şehir dışına yazarsınız.
Lise okuyorum ve 10. sınıfım. İleride üniversite düşünüyorum.
Bak, lise öğrencisine okulu bırak çalış denilmez. Kötü niyetli bir öneri diyeceğim, değil. Ailesindensin sonuçta, bile bile lades yapmaz. Deden muhtemelen seninle aynı gerçeklikte yaşamıyor. Lise mezunu bile olmayan adama bu devirde kim iş verecek? Bu konuyu ailenle konuşman lazım. Kendi başına konuşmayı deneme, arada tahmini bir 50 yaş vardır. Senin üzerindeki kıdeminin getirdiği egosunu yenik düşer sayar söver muhtemelen. Çözerse baban çözer diye tahmin ediyorum.