Birlikte mi yaşıyorsunuz? Birlikte değilseniz görüşme sürenizi kısaltın.
Evet birlikte yaşıyorum.
Ona kalmış bir şey değil, aileniz zaten ona bırakmamış. Üniversite mi okuyorsunuz?
Lise okuyorum ve 10. sınıfım. İleride üniversite düşünüyorum.

Yediğim her lokma haram gibi geliyor ve psikolojim bozuldu. Bu akşam keyfim yerindeydi geldi 2 salladı moralim alt üst oldu.

Evet birlikte yaşıyorum.

Yediğim her lokma haram gibi geliyor ve psikolojim bozuldu. Bu akşam keyfim yerindeydi geldi 2 salladı moralim alt üst oldu.
Ailenizden, dedenizle konuşmalarını isteyebilirsiniz. Aileniz destek verirse biraz daha anlayıp kabullenebilir belki. Aynı evde de olsanız minimum şekilde muhatap olmaya çalışabilirsiniz.

Zor. Sabredin diyeceğimde pek anlamsız gelecek. Üniyi şehir dışına yazarsınız.

Bak, lise öğrencisine okulu bırak çalış denilmez. Kötü niyetli bir öneri diyeceğim, değil. Ailesindensin sonuçta, bile bile lades yapmaz. Deden muhtemelen seninle aynı gerçeklikte yaşamıyor. Lise mezunu bile olmayan adama bu devirde kim iş verecek? Bu konuyu ailenle konuşman lazım. Kendi başına konuşmayı deneme, arada tahmini bir 50 yaş vardır. Senin üzerindeki kıdeminin getirdiği egosunu yenik düşer sayar söver muhtemelen. Çözerse baban çözer diye tahmin ediyorum.