En son pandemi zamanında oynuyordum, ne oluyor bu star drop?

Mega kutunun yerine geldi, elmasla vs. alamıyorsun. Bende bu ay arkadaşlar aracılığıyla başladım oyuna, 4 kere basıyoruz sonra ne gelirse ender, efsanevi, gizemli vs. Niye böyle yapmışlar anlamadım ama mega kutudan vs. güzel bence.

Maalesef öyle, market kasıyor bende :D
Kasma sorununu çözemediler 2 haftadır.

Zor değil ama oyunun mağaza kısmına girdiğimde gerçek parayla alınabilir bir sürü paket fışkırıyordu en son oyuna girdiğimde.
Her Supercell oyunu öyle. Yarı P2W. Para vermek sadece daha hızlı gelişmeni sağlıyor. Normal şekilde oynayarak daha yavaş ama para verenler ile aynı seviyeye ulaşabiliyorsun.

Her Supercell oyunu öyle. Yarı P2W. Para vermek sadece daha hızlı gelişmeni sağlıyor. Normal şekilde oynayarak daha yavaş ama para verenler ile aynı seviyeye ulaşabiliyorsun.
Evet ama para vermeden gelişmek de uzun sürüyor. Hem o esnada para verip de kendini müthiş derecede geliştirmiş oyuncularla da karşılaşabiliyorsun. Eşleştirme sistemi kötüydü. Şu an nasıl bilmiyorum.

Evet ama para vermeden gelişmek de uzun sürüyor. Hem o esnada para verip de kendini müthiş derecede geliştirmiş oyuncularla da karşılaşabiliyorsun. Eşleştirme sistemi kötüydü. Şu an nasıl bilmiyorum.

Yeni başlayan birisi için bilmiyorum, belki çok etkiliyordur. Ben 22 bin kupalık hesabımla oyuna döndüm çünkü.

Mega kutudan 6 yazdığında o son 1 rakamı parlayınca gelen heyecanı hiç tatmadın galiba? 😀
Genelde baş çıktığı için :D

Eskiden P2W değildi ama şu an hiperşarj olayı yüzünden biraz öyle gibi.