12 bin kupalık hesabımı kurtarmaya çalışırken şimdi kullandığım 12 bin kupalı hesabımı kilitlediler. Bot ile konuştuğum zaman Clash of Clans hesabı kurtarma soruları soruyor. Brawl Stars bilgilerimi girdiğimde ise “kurtarma işlemini yapamadık” diyor. Nasıl kurtarabilirim hesabı mı?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Size hesabı hangi şehirde kurduğunuzu, kaç yıl veya ay önce kurduğunuzu, isim değiştirdiyseniz önceki isminizi, daha önce veya şimdiye kadar giriş yaptığınız bütün cihazları soracaklar. Sonra 48 saat içinde dönüş yapıp bir bağlama e-postası istiyorlar.Hocam 31K kupalı kardeşimin hesabından yazdım temsilcimiz 48 saat içinde size dönecektir yazdı.
Hesabı neden kurtarmaya çalışıyordunuz?12 bin kupalık hesabımı kurtarmaya çalışırken şimdi kullandığım 12 bin kupalı hesabımı kilitlediler. Bot ile konuştuğum zaman Clash of Clans hesabı kurtarma soruları soruyor. Brawl Stars bilgilerimi girdiğimde ise “kurtarma işlemini yapamadık” diyor. Nasıl kurtarabilirim hesabı mı?
Vira
Üstün
- Makaleler
- 1
Daha yüksek kupalı bir hesabınız yok mu? Destek yerinde yeni bir sohbet aç deyip ekran görüntüsü atabilir misiniz? Bazı hesaplarda maalesef canlı destek daha yok.
Supercell'in sitesine gitse bile oyundan konuşun diyorlar.Supercell'in sitesine gidin. Orada destek varsa onunla konuşun.
Physic
Üstün
Başka bir arkadaşınız var ve kupası yüksek ise Supercell destek ile görüşsün. Ben böyle arkadaşımın hesabını kurtardım. Zor falan da değil abartmayın. Ne yaptığına bağlı o biraz ama. Neden ban yedin?
Bilmiyorum.Başka bir arkadaşınız var ve kupası yüksek ise Supercell destek ile görüşsün. Ben böyle arkadaşımın hesabını kurtardım. Zor falan da değil abartmayın. Ne yaptığına bağlı o biraz ama. Neden ban yedin?
Hocam 31K kupalı kardeşimin hesabından yazdım temsilcimiz 48 saat içinde size dönecektir yazdı.Başka bir arkadaşınız var ve kupası yüksek ise Supercell destek ile görüşsün. Ben böyle arkadaşımın hesabını kurtardım. Zor falan da değil abartmayın. Ne yaptığına bağlı o biraz ama. Neden ban yedin?
Son düzenleyen: Moderatör:
Vira
Üstün
- Makaleler
- 1
Size hesabı hangi şehirde kurduğunuzu, kaç yıl veya ay önce kurduğunuzu, isim değiştirdiyseniz önceki isminizi, daha önce veya şimdiye kadar giriş yaptığınız bütün cihazları soracaklar. Sonra 48 saat içinde dönüş yapıp bir bağlama e-postası istiyorlar.Hocam 31K kupalı kardeşimin hesabından yazdım temsilcimiz 48 saat içinde size dönecektir yazdı.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-