Zeitnot 1

Yetkin
Yer
Malta
Öncelikle metin uzun olduğu için okumaya üşenip kafasına göre yazanlar yazmasın.

Yaklaşık 1 sene önce bir kızla tanıştım, aslında tanıyordum ama samimi değildim.
Hoca beni bu kızın yanına oturtmuştu o sıralar samimi olmuştuk, tamamen kafa dengiyiz.
Dinlediğimiz şarkılardan tutun sevdiğimiz giyim tarzına kadar.
Benim bir sürü okul değiştirme gibi olaylarım oldu, bu yüzden biraz sıkıntı yaşadım.
Benim için okulu değiştirmeyi göze almıştı ama olmayınca ben göze alıp geri eski okuluma dönmüştüm.
Bu sene okulun ilk haftası beni sayıklayıp durmuş, geldiğimde yüzüme dahi bakmıyordu.
Tam 1 ay geçti ancak hala aramızda gram samimiyet yok, ara sıra birlikte oturalım diyor, oturduğumda git diyor.
Daha çok yanımdaki eleman ile takılıyor, onunla gülüyor, onunla konuşuyor.
Beni geri çağırıp, yüzüme dahi bakmayıp, üstüne yanımdaki kişiyle konuşuyor.
Kız o çocukla güldükçe çok zoruma gidiyor, her seferinde unutmaya çalışıyorum ama olmuyor.

Ancak bir yandan da şu var, sevdiği her şeyi biliyorum, konuştuklarını, arkadaşlarını kısacası ailevi meseleler hariç her şeyi diyebilirim.
Örneğin Instagram hesabını sadece benimle paylaşıyor, priw hesabına beni ekliyor, ( biliyorum çok ergence ben kullanmıyorum ama o kullanıyor. ) Okula gelmediğimde niye gelmedin diye yazıyor.
Ve en önemlisi yanımdaki çocuk benim hesabımdan bu kızı bulup istek atıyor, ancak bunu sapık gibi yapıyor kız reddetmesine rağmen 6-7 kere daha atıyor, sonunda engel yiyor.

Kısacası benimle konuşmuyor, yüzüme bakmıyor, ancak özellerini, günlük hayatındaki her şeyi benimle paylaşıyor dolaylı yoldan.
Bu çocukla paylaşmıyor ama okula gelince onunla konuşuyor, onunla eğleniyor.

Bir de üstüne üstlük bu kız beni ilk hafta sayıkladığı için sınıfta X ve Berat (ben) sevgilisiniz gibi şeyler ortaya atılmış.
Kızın en yakın arkadaşı geliyor (siz X ile sevgili misiniz?) diye soruyor.
Benimle konuşmamasının bir sebebinin bu olduğunu düşünüyorum, çünkü benimle konuştukça sevgili gözüyle bakıyorlar.

Bu kızın amacı ne anlamıyorum o yüzden bu konuyu açtım.
Bir yandan soğuk yapıyor, bir yandan sıcak yaklaşıyor.
Buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim.

@143 @Blackraven Hocalarım bu yollardan geçmiştir, o yüzden özellikle onlara soruyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle Metin uzun olduğu için okumaya üşenip kafasına göre yazanlaryazmasın.

Yaklaşık 1 sene önce bir kızla tanıştım, aslında tanıyordum ama samimi değildim.
Hoca beni bu kızın yanına oturtmuştu o sıralar samimi olmuştuk, tamamen kafa dengiyiz.
Dinlediğimiz şarkılardan tutun sevdiğimiz giyim tarzına kadar.
Benim bir sürü okul değiştirme gibi olaylarım oldu, bu yüzden biraz sıkıntı yaşadım.
Benim için okulu değiştirmeyi göze almıştı ama olmayınca ben göze alıp geri eski okuluma dönmüştüm.
Bu sene okulun ilk haftası beni sayıklayıp durmuş, geldiğimde yüzüme dahi bakmıyordu.
Tam 1 ay geçti ancak hala aramızda gram samimiyet yok, ara sıra birlikte oturalım diyor, oturduğumda git diyor.
Daha çok yanımdaki eleman ile takılıyor, onunla gülüyor, onunla konuşuyor.
Beni geri çağırıp, yüzüme dahi bakmayıp, üstüne yanımdaki kişiyle konuşuyor.
Kısmen aşığım kıza, ancak tipine değil, karakterine aşığım.
Kız o çocukla güldükçe çok zoruma gidiyor, her seferinde unutmaya çalışıyorum ama olmuyor.

Ancak bir yandanda şu var, sevdiği her şeyi biliyorum, konuştuklarını, arkadaşlarını kısacası ailevi meseleler hariç her şeyi diyebilirim.
Örneğin Instagram hesabını sadece benimle paylaşıyor, priw hesabına beni ekliyor, ( biliyorum çok ergence ben kullanmıyorum ama o kullanıyor. ) Okula gelmediğimde niye gelmedin diye yazıyor.
Ve en önemlisi yanımdaki çocuk benim hesabımdan bu kızı bulup istek atıyor, ancak bunu sapık gibi yapıyor kız reddetmesine rağmen 6-7 kere daha atıyor, sonunda engel yiyor.

Kısacası benimle konuşmuyor, yüzüme bakmıyor, ancak özellerini, günlük hayatindaki her şeyi benimle paylaşıyor dolaylı yoldan.
Bu çocukla paylaşmıyor ama okula gelince onunla konuşuyor, onunla eğleniyor.

Bir de üstüne üstlük bu kız beni ilk hafta sayıkladığı için sınıfta X ve Berat (ben) sevgilisiniz gibi şeyler ortaya atılmış.
Kızın en yakın arkadaşı geliyor (siz X ile sevgili misiniz?) diye soruyor.
Benimle konuşmamasının bir sebebinin bu olduğunu düşünüyorum, çünkü benimle konuştukça sevgili gözüyle bakıyorlar.

Bu kızın amacı ne anlamıyorum o yüzden bu konuyu açtım.
Bir yandan soğuk yapıyor, bir yandan sıcak yaklaşıyor.
Buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim.

@143 @Blackraven Hocalarım bu yollardan geçmiştir, o yüzden özellikle onlara soruyorum.
Bence sonda dediğiniz gibi iddiaları çürütmek için yapıyor hocam ama onun için değilse kızda bir sorun var ilişkinizi kesin.

Seni cepte görüyor, arkadaşlıktan ötesi olmaz.
Toksik ve ucuz taktikler de sergilemiş, hiç uğraşılmaz.

Gerçekten öyle midir hocam?
Çünkü sınıftaki yakın kız arkadaşlarını bile takip etmiyor.
Yanımdaki çocukla okul dışı konuşmuyor çünkü. ( bildiğim kadarıyla.)

Eğer dediğiniz gibiyse konuşmayı azaltacağım, zaten az konuşuyoruz yazdığında sohbeti hemen bitiririm.

Benim sokağımda bu tür kızlara ilgi kaşarı derler. İlgi istiyo senden. Gerçek yüzünü görmek ve sevgili olmak istiyorsan kızla şakalaş sürekli. Veya istersen ulaşılmazı oyna. Naber la falan de kanka gibi davran.

Ben uzun bir süre ilişki istemediğim için kız arkadaşlarımla kanka oldum çünkü dediğim gibi ilişki istemiyo ve arkadaş kalmak istiyorum. Böylece aramızda güzel bir sohbet oluyor.

Yaş kaç bilmiyorum ama lise çağında olduğunuz belli. O kızdan sana hayır gelmez yedekte tutuyor, ara sıra ilgi veriyor ki yanında kalasın diye. Kafanın karışmasında ki nokta bu işte kız kendi ilgisi için sana ilgi gösteriyor, çünkü cepte olduğunun ve ona karşı ilginin olduğunun farkında. Böyle kızlardan uzak dur derim. Bunlardan hayır gelmez. Seven kız ne yapar eder yanından ayrılmaz emin ol.

Madem bu kadar sami misiniz git sor kıza.

Çok kez düşündüm ama yemedi.

Benim sokağımda bu tür kızlara ilgi kaşarı derler. İlgi istiyor senden. Gerçek yüzünü görmek ve sevgili olmak istiyorsan kızla şakalaş sürekli. Veya istersen ulaşılmazı oyna. Naber la falan de kanka gibi davran.

Ben uzun bir süre ilişki istemediğim için kız arkadaşlarımla kanka oldum çünkü dediğim gibi ilişki istemiyor ve arkadaş kalmak istiyorum. Böylece aramızda güzel bir sohbet oluyor.
Yaş kaç bilmiyorum ama lise çağında olduğunuz belli. O kızdan sana hayır gelmez yedekte tutuyor, ara sıra ilgi veriyor ki yanında kalasın diye. Kafanın karışmasında ki nokta bu işte kız kendi ilgisi için sana ilgi gösteriyor, çünkü cepte olduğunun ve ona karşı ilginin olduğunun farkında. Böyle kızlardan uzak dur derim. Bunlardan hayır gelmez. Seven kız ne yapar eder yanından ayrılmaz emin ol.

Soğuk mu yapayım dersiniz?

Gerçekten öyle midir hocam?
Çünkü sınıftaki yakın kız arkadaşlarını bile takip etmiyor.
Yanımdaki çocukla okul dışı konuşmuyor çünkü. ( bildiğim kadarıyla.)

Eğer dediğiniz gibiyse konuşmayı azaltacağım, zaten az konuşuyoruz yazdığında sohbeti hemen bitiririm.
Duygusal düşüncelerini terk edip yaşadıklarını değerlendir, kendi karakterine göre de ilişkilerine ayar çek.
Kızları da zamanla tanırsın, toz pembe rüyada yaşama.