miraçov
Üstün
Çok kez düşündüm ama yemedi.
Soğuk mu yapayım dersiniz?
Soğuk yapma, direkt ilişkini kes selam bile verme, hatta bakma bile.
Çok kez düşündüm ama yemedi.
Soğuk mu yapayım dersiniz?
Soğuk yapma, direkt ilişkini kes selam bile verme, hatta bakma bile.
Valla ben eximden çok bunalmıştım. Soğuk yaptım ayrıldık. Soğuk yapma da, daha kanka gibi davran. Naber ya falan diyip elini omzuna at. Mesela benim baya yakın bir kız arkadaşım var. Lisede derste beraber uyurduk. Telefonunu saklardım, kafasına vurup kaçardım falan. Hala konuşuyoruz. Çok severim kendisini. İlk başlarda hiç samimi değildik, ben uyuz ede ede samimi olduk.
Vallahi ben eximden çok bunalmıştım. Soğuk yaptım ayrıldık. Soğuk yapma da, daha kanka gibi davran. Naber ya falan deyip elini omzuna at. Mesela benim bayağı yakın bir kız arkadaşım var. Lisede derste beraber uyurduk. Telefonunu saklardım, kafasına vurup kaçardım falan. Hala konuşuyoruz. Çok severim kendisini. İlk başlarda hiç samimi değildik, ben uyuz ede ede samimi olduk.
1050 Ti ne alaka olum? Sen ne istiyosun şimdi bu kızdan? Nasıl bir gelecek görüyorsun veya görüyor musun?Hocam bu dediğiniz yanımdaki çocuk şu an ona yapıyor.
Hem de ayrıntısına kadar.
Kafam çok karıştı siz diyorsunuz kanka ol, başkaları diyor iletişimi kes, bazıları diyor umudu kesme.
1050 Ti alacağım az sonra.
1050 Ti ne alaka olum? Sen ne istiyosun şimdi bu kızdan? Nasıl bir gelecek görüyorsun veya görüyor musun?
Sevgililik düşünmüyorsan kankası ol, benim yaptığımı yap.Bilmiyorum hocam çok sinirlendim.
Benim amacım eski samimiyetimizi geri kazanmak ama nasıl yapacağım bilmiyorum.
Eğer sana yalnızken sanaldan önem veriyorsa tamam diyeceğim de normal zamanda da arkadaşınla konuşuyor. Bence başka denizlere yelken aç kız zamanla sana soracaktır neden benden soğudun diye sende normal zamanda neden hep arkadaşımlasın benimle sohbet etmiyorsun de. Orada tüm düğümler çözülüp her şey ortaya dökülecektir. Ya başka kızlarla takıl ya da kızla olan bağını biraz gevşet. Biraz soğuk yap.Hocam bu dediğiniz yanımdaki çocuk şu an ona yapıyor.
Hem de ayrıntısına kadar.
Kafam çok karıştı siz diyorsunuz kanka ol, başkaları diyor iletişimi kes, bazıları diyor umudu kesme.
1050 Ti alacağım az sonra.
Hocam herkesin cevaplarına bakıp en çok hangisi tavsiye edildiyse onu yapacağım, şu an bu görünüyor.Eğer sana yalnızken sanaldan önem veriyorsa tamam diyeceğim de normal zamanda da arkadaşınla konuşuyor. Bence başka denizlere yelken aç kız zamanla sana soracaktır neden benden soğudun diye sende normal zamanda neden hep arkadaşımlasın benimle sohbet etmiyorsun de. Orada tüm düğümler çözülüp her şey ortaya dökülecektir. Ya başka kızlarla takıl ya da kızla olan bağını biraz gevşet. Biraz soğuk yap.
Bilmiyorum hocam çok sinirlendim.
Benim amacım eski samimiyetimizi geri kazanmak ama nasıl yapacağım bilmiyorum.