KorsYararlı bir konu olmuş, teşekkürler. Maalesef UWP kullanan hiçbir oyunu oynamak mümkün değil.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 10
LoL artık kesinleşti. Geliyor Vanguard resmi olarak.
Bununla alakalı bir rehber hazırlarsanız Forza hayranları olarak Dualboot'tan kurtuluruz.
aegean
Yetkin
Linux oyun konusunda çok yol kat etti hatta oyun için en zengin 2. OS desek yeridir ama Windows seviyesine çıkmasına çok zaman var. Linux tabanlı Deck tarzı cihazlar yaygınlaşırsa seviye daha da artabilir. Ben oyuncuyum diyen adama Linux öneremem ama Offline oyunlar onayan ve yeni bir deneyim yaşamak isteyenlere önerebilirim.
Eski bilgisayarıma Linux kursam mı bilmiyorum oyun da oynayan birisiyim. Bana Half-Life açsa yeter.
Half-Life açıyor, oynamıştım.
Stardew Valley falan var.
Ya arkadaşlar hadi deseniz Windows yüklenemeyen bir alette Windows oyunlarını çalıştırıyoruz da ama öyle bir durum yok. Windows gerçekten çok ama çok daha iyi.
Ha Windows'a küfür edesin, lanet olsun dersin ve oynamak istediğin oyunları, açık kaynaklı çözümlerle oynarsın.
Ha Windows'a küfür edesin, lanet olsun dersin ve oynamak istediğin oyunları, açık kaynaklı çözümlerle oynarsın.
MasterSlenderTR
Üstün
- Makaleler
- 4
Muhtemelen bunu dediğim için downvote yiyeceğim fakat bu 5 rezil oyunun çalışmadığı her işletim sistemi benim gözümde artıdır.League of Legends
Valorant
Fortnite
PUBG: BATTLEGROUNDS
Battlefield 2042
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Rehber Laptop üreticilerinin "teknik özellikler" sayfasında yazmadığı detaylar