Koneko Toujou

Üstün
Yer
Cehennemin dibi
Akşam 5 gece 3 işteyim. Garsonluk yapıyorum. Günde 30 bin adım çok rahat atıyorum. Günde 2 öğün et yiyebiliyorum. Çok kilo aldığımı fark ettim, büyük bir çoğunluğunu vermek istiyorum. Bunun için nasıl hareket etmem gerek? Herhangi bir supplement vb. gerekliyse alabilirim.
Etten kastım Urfa dürüm bu arada (genelde çift lavaş).

Son düzenleyen: Moderatör:
Akşam 5 gece 3 işteyim. Garsonluk yapıyorum. Günde 30 bin adım çok rahat atıyorum. Günde 2 öğün et yiyebiliyorum. Çok kilo aldığımı fark ettim, büyük birçoğunluğunu vermek istiyorum. Bunun için nasıl hareket etmem gerek? Herhangi bir supplement vb. gerekliyse alabilirim.
Etten kastım Urfa dürüm bu arada (genelde çift lavaş).

Karbonhidrat kısacaksın, yağ orta alacaksın. Kilo başı 2 gr protein alacaksın. kardiyo adım atıyorsun zaten, verirsin kilo.

Son düzenleyen: Moderatör:
Lavaşı çıkar hatta mümkünse sadece et ye. (gerçi urfa dürümün eti yağlıdır ve gramaj düşüktür sanırım) Odağın sadece protein olsun. Bu protein kaynağında yağsız protein kaynakları olsun. Karb kontrolü ise, günde 1 öğün max yap. Ama abartma. (pilav olabilir vs). Yağ olarak da; zeytinyağı ve kuruyermiş kullan ama onları da abartma. Gece vardiyası = kortizol patlaması = yağ depolamayı kolaylaştırıyor. Kortizol hormonu eğer dengeli ve sağlıklı çalışmyorsa, normal de şeker yiyen insana göre daha fazla yağlanma yaşarsın ve diğer biyolojik olaylar gelişir özelte. 30 bin adım zaten fazlasıyla cardio. Yapabiliyorsan haftada 3 gün PPL yapabilirsin. Bu kas kütleni korur, vücudu sıkı hale getirir. Sadece yürümekle kas erir, yağ kalsa bile ''sıska yağlı'' görünebilirsin. Yani özetle istersen 3-4 öğün ye istersen 5 Ama Yağsız protein kaynağı alsan ve kortizolu optimal seviyeye çeksen, metabolizmayı eko moddan çıkarıp normale dönse gözle görülür fark yaşarsın. (Takviye içinde bir kan testi ver, genel olarak hormonda dahil, ona göre doktordan iste yeterli olur) (istersen whey protein alabilirsin makro tamamlamak için)

Lavaşı çıkar hatta mümkünse sadece et ye. (gerçi urfa dürümün eti yağlıdır ve gramaj düşüktür sanırım) Odağın sadece protein olsun. Bu protein kaynağında yağsız protein kaynakları olsun. Karb kontrolü ise, günde 1 öğün Max yap. Ama abartma. (pilav olabilir vs). Yağ olarak da; zeytinyağı ve kuruyermiş kullan ama onları da abartma. Gece vardiyası = kortizol patlaması = yağ depolamayı kolaylaştırıyor. Kortizol hormonu eğer dengeli ve sağlıklı çalışmyorsa, normal de şeker yiyen insana göre daha fazla yağlanma yaşarsın ve diğer biyolojik olaylar gelişir özelte. 30 bin adım zaten fazlasıyla cardio. Yapabiliyorsan haftada 3 gün PPL yapabilirsin. Bu kas kütleni korur, vücudu sıkı hale getirir. Sadece yürümekle kas erir, yağ kalsa bile "sıska yağlı" görünebilirsin. Yani özetle istersen 3-4 öğün ye istersen 5 Ama Yağsız protein kaynağı alsan ve kortizolu optimal seviyeye çeksen, metabolizmayı eko moddan çıkarıp normale dönse gözle görülür fark yaşarsın. (Takviye içinde bir kan testi ver, genel olarak hormonda dahil, ona göre doktordan iste yeterli olur) (istersen whey protein alabilirsin makro tamamlamak için)

Hocam lavaşı çıkarmam teke düşürebilirim. Tam 100 gr et oluyor içinde. Yağ olarak 1 tane bile sağlıklı yağ yok çalıştığım yerde. PPL nedir hocam? Sadece protein tozu almak yeterli mi? Yoksa başka şeyler de işe yarar mı?

Karbonhidrat kısacaksın, yağ orta alacaksın. Kilo başı 2 gr protein alacaksın. kardiyo adım atıyorsun zaten, verirsin kilo.

Şu an 105.50 kiloyum. 210 gr protein mi almam gerek?

Hocam lavaşı çıkarmam teke düşürebilirim. Tam 100 gr et oluyor içinde. Yağ olarak 1 tane bile sağlıklı yağ yok çalıştığım yerde. PPL nedir hocam? Sadece protein tozu almak yeterli mi? Yoksa başka şeyler de işe yarar mı?

Şu an 105.50 kiloyum. 210 gr protein mi almam gerek?
200 küsür almaya çalış .

Haftada 3 PPL iyi bir tercih değil. Her kas haftada 1 uyarılıyor ve bu hipertrofi için az. Haftada 3 fullbody çok daha iyi olur.

Push Pull Legs. İtiş gününde göğüs, triceps, omuz, çekişte sırt, biceps yapıyorsun.

Hocam herhangi bir şekilde spor salonuna gitmiyorum. Evde hangi hareketlerle bu dediğiniz yerleri çalışabilirim?

Hocam herhangi bir şekilde spor salonuna gitmiyorum. Evde hangi hareketlerle bu dediğiniz yerleri çalışabilirim?
Kendi şahsi önerilerim:

Sırt için
Superman
Towel Row
Pull Up

Biceps için
Chin Up
Towel Curl

Triceps için (en bol kısım)
Push Up
Diamond Push Up
Triceps Push Up
Triceps Chair Dips
Triceps Dips

Göğüs için
Push Up
Wide Push Up
Incline Push Up
Decline Push Up
Ağırlıklı Push Up (Çanta vs.)

Omuz
Pike Push Up
Wall Pike Push Up

Bacak
Squats
Ağırlıklı Squat
Single Leg Squat
Calf Raise

Karın
Yarım Mekik
Tam Mekik
Dragonfly
Plank
Russian Twist
Oblique Crunch
Side bent

Direnç Bandı alman daha iyi olur hareket sayın artar ve daha çok verim alırsın.