Detaylar
Kim cevapladı?Çapa'da bulunanlar binaların bazıları yeni bazıları eski bina. Siz hastane/acil tarafını mi merak ediyorsunuz?
Eski tek bir binanın olması bile risk benim için önümdeki en az 6 senemi orada geçireceğimi düşününce.Çapa'da bulunanlar binaların bazıları yeni bazıları eski bina. Siz hastane/acil tarafını mi merak ediyorsunuz?
Sağlam olmayanlar test edilip yıkılıyor. Yenileri yapılıyor.Eski tek bir binanın olması bile risk benim için önümdeki en az 6 senemi orada geçireceğimi düşününce.
Örnek vermem gerekirse yeni çocuk klinikleri binasıní verebilirim.
Bu arada hala "test edilmeyen" binalarda eğitim devam ediyor mu? Yani bu süreç ne kadar sürer sizce? Üniversite bunun için hızlı davranıyor mu?Sağlam olmayanlar test edilip yıkılıyor. Yenileri yapılıyor.
Örnek vermem gerekirse yeni çocuk klinikleri binasıní verebilirim.
Eğitim devam ediyor mu bilmiyorum, ama sağlık hizmetleri devam ediyor. Muhtemelen eğitim de devam ediyordur. Üniversiteyi arayıp bilgi almanız daha garanti olacaktır.Bu arada hala "test edilmeyen" binalarda eğitim devam ediyor mu? Yani bu süreç ne kadar sürer sizce? Üniversite bunun için hızlı davranıyor mu?
SF26
Üstün
Öğrencilerin büyük çoğunluğu hâlen bina sağlam değil diyor.Yazmayı düşünüyordum burayı ama binaları eskiymiş galiba. Hatta Ankara'ya geçenler de olmuş. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Bunun için bir adım atıldı mı üniversite tarafından?
Açıkçası ben 5K ve altında tıp yazılmasını mantıklı bulmuyorum. Sıralamanıza bağlı olarak Bezmialem'e bakabilirsiniz. İyi bir vakıf okulu.
SF26
Üstün
Sıralama farkının farkındasınızdır umarım.Şu an orada okuyan intern bir arkadaşım var. Hastane problemleri yüzüne bazı stajlarını bile alamamışlar. Asla önermiyorum. Hacettepe ye gidin.
mete01
Üstün
Farkındayım. Siz eğitim kalitesinin Hacettepe de daha iyi olduğunun farkında mısınız? Ben 6 yıldır tıp sektörünün içindeyim. Artık hangi fakültenin ne olduğunu biliyorum yeterince.