Sizce ben bunları şu ana kadar duymamış olabilir miyim? Ne sanıyorsunuz siz? Bu derecede bir sonuç çıkarıp baştan salma bir tercih mi vereceğiz bir de?
Niye bu kadar sert çıktınız? Ben sadece mantıklı bulmuyor olmamın sebeplerini sıraladım.
Bu derecede sonuç çıkaran birisi zaten baştan savma bir karar vermez, sadece benim gözümde bu sıralamada tercih edilebilirliğinin düşük olmasının sebepleri bunlar.

Niye bu kadar sert çıktınız? Ben sadece mantıklı bulmuyor olmamın sebeplerini sıraladım.
Bu derecede sonuç çıkaran birisi zaten baştan savma bir karar vermez, sadece benim gözümde bu sıralamada tercih edilebilirliğinin düşük olmasının sebepleri bunlar.
Sert çıkıştığımı düşünmüyorum. Hatta bunu daha hafif bir şekilde ifade edemezdim. Ben fikrinizi sormadığımı belirtmeme rağmen hala devam etmişsiniz ve cümlelerinizin sonuna "Bu liste uzadıkça uzar. Dilersen uzatayım ama bence pek gereği yok." yazmışsınız ya. Yani bu şeyler sanki hiç bilinmeyen bir şeylermiş gibi. Hala benim gözümden diyorsunuz :D Başlığa bir bakın isterseniz. Kendinizi tatmin etme yeri değil burası ki olamıyorsunuz da zaten.

Doktorluk zaten isinin hazir oldugu bir meslek. Network vs. kasmana da pek gerek yok. O yuzden tip okuyacak olsaydim sahsen okulun isminden cok kampuse ve dediginiz gibi can guvenligine onem verirdim. Istanbul'da okumazdim acikcasi. Hacettepe'nin inanilmaz iyi bir kampusu var orada tam bir universite hayati yasayabilirsiniz.